Life

Ce s-a întâmplat cu vila de la 2 Mai a lui Alexandru Arșinel. În posesia cui a ajuns casa

Cum arată acum vila de la 2 Mai a lui Alexandru Arșinel și cine se ocupă de ea. Actorul s-a stins din viață în urmă cu aproximativ un an.
25.07.2023 | 13:01
Ce sa intamplat cu vila de la 2 Mai a lui Alexandru Arsinel In posesia cui a ajuns casa
Cine a moștenit vila de la 2 Mai a lui Alexandru Arșinel. Sursa foto: Facebook/ Booking.com
ADVERTISEMENT

S-a aflat ce se întâmplă cu vila de la 2 Mai a regretatului Alexandru Arșinel. Începând din anul 2014, locuința a fost închiriată turiștilor, iar obiceiul s-a păstrat și acum. De fapt, actorul nu mai era proprietar încă de dinainte de a muri.

Ce s-a ales de vila de la 2 Mai a lui Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel s-a stins din viața la finalul anului trecut, iar recent a murit și soția sa, Marilena. Mulți știu faptul că artistul avea o vilă în stațiunea 2 Mai, situată foarte aproape de cea a bunei sale prietene și colege de scenă, Stela Popescu.

ADVERTISEMENT

Încă din anul 2014, actorul a început să închirieze locuința turiștilor care vor să-și petreacă vacanța pe litoralul românesc. Și se pare că acest obicei nu s-a încheiat o dată cu viața actorului, iar afacerea este dusă mai departe.

Fiul său, Cristian Arșinel, este cel care are mare grijă de proprietate. Mai mult, bărbatul a dezvăluit că vila de la 2 Mai era a sa încă de când actorul trăia, deoarece Alexandru Arșinel a avut grijă să i-o doneze.

ADVERTISEMENT

Casa este îngrijită și foarte primitoare, după cum se arată în imaginile surprinse de wowbiz.ro, iar în primăvara aceasta, fiul artistului, a realizat și o curățenie de pomină în curte. Copacii au fost toaletați, iar florile de lângă gard au fost scoase.

„Casa este a mea acum, era și înainte de a se stinge tata, era casa mea. Mi-o donase mie și noi ne ocupăm de tot ce înseamnă îngrijirea ei”, a declarat Cristian Arșinel, pentru sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT

Ce găsesc turiștii care se cazează în vila de la 2 Mai a actorului

Cei care ajung să se cazeze în vila lui Alexandru Arșinel au la dispoziție tot confortul, locuința fiind dotată cu tot ce este nevoie, inclusiv cu o terasă numai bună pentru organizarea unui grătar. Totodată este împărțită în trei dormitoare, bucătărie și baie.

Se închiriază doar integral, pentru grupuri. Iar fiul lui Alexandru Arșinel a confirmat că imobilul încă mai este disponibil pentru turiști. De altfel, și în imaginile amintite anterior se pot observa mai multe mașini în spatele casei.

ADVERTISEMENT

„Da, o închiriem în continuare în regim hotelier”, a explicat fiul lui Alexandru Arșinel despre casa de vacanță de la 2 Mai moștenită de la tatăl său, actorul iubit de milioane de români.

ADVERTISEMENT