Life

Ce s-a întâmplat între Carmen Cornaci și soțul ei înainte ca bărbatul să se sinucidă. ”El nu putea accepta asta”

Carmen Cornaci a rămas văduvă. Soțul ei a decis să își pună capăt zilelor la doar 38 de ani, gest care a șocat întreaga țară.
17.11.2022 | 11:46
Ce sa intamplat intre Carmen Cornaci si sotul ei inainte ca barbatul sa se sinucida El nu putea accepta asta
Carmen Cornaci a spus adevărul despre căsnicia ei. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Cornaci a oferit și câteva declarații după tragicul incident. Cântăreața de muzică populară a dezvăluit că a fost fericită alături de soțul ei timp de 13 ani, însă ulterior, au apărut câteva dispute între cei doi.

Carmen Cornaci și-a părăsit soțul înainte ca acesta să se sinucidă

Amintim că în urmă cu doar câteva zile, soțul lui Carmen Cornaci a fost găsit fără suflare de un vecin. Bărbatul nu mai răspundea la telefon, iar vecinul său a decis să îl caute personal, însă nu avea să știe ce va găsi la fața locului.

ADVERTISEMENT

Se pare însă că principalul motiv pentru care bărbatul ar fi recurs la un astfel de gest l-ar fi reprezentat impasul din mariajul cu artista de muzică populară.

Carmen Cornaci a vorbit la Antena Stars despre ultimele clipe pe care cei doi le-au petrecut împreună. Se pare că ea a vrut să divorțeze, pentru că niciunul dintre ei nu mai era fericit.

ADVERTISEMENT

Anumite probleme din trecut le-au afectat relația mai mult decât ar fi crezut, iar în cursul zilei de luni, artista a decis să își facă bagajele și să plece definitiv din casă.

Soțul ei însă nu a acceptat acest lucru pentru că îi era teamă că o va pierde definitiv atât pe ea, cât și pe copii, drept urmare, a decis să viața lui nu mai are niciun sens.

ADVERTISEMENT

”Am decis să plec luni de acasă, informându-l că nu mă mai întorc, doar că el nu a putut accepta acest lucru.

Considera că, dacă ne pierde pe mine şi pe copii, nu mai are niciun rost pe lumea asta”, a mărturisit artista, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Artista a vrut să divorțeze de mult

Carmen Cornaci spune că cei doi au mai discutat despre despărțirea de-a lungul timpului și că ambii erau conștienți că se află într-o căsnicie toxică.

Pe de altă parte, spune artista, soțul ei nu putea să accepte o astfel de separare. Astfel, la doar o zi distanță după cea cântăreața și-a făcut bagajele și a plecat, bărbatul s-a sinucis.

”El nu putea accepta asta, dar nici eu nu mai puteam accepta să duc frâu acestei căsnicii”,  a mai povestit ea.

Când s-au amplificat tensiunile dintre Carmen Cornaci și soțul ei

Carmen Cornaci spune că soțul ei a mers inclusiv la psiholog, însă având în vedere cele întâmplate, cel mai probabil acesta ar fi avut nevoie de un psihiatru.

De asemenea, cântăreața a mai dezvăluit și că tensiunile dintre cei doi s-au amplificat din luna august. Ambii parteneri se certau din ce în ce mai des, iar supărările se adânceau și ele.

Artista l-a amenințat constant cu divorțul, ba chiar i-a spus că într-o zi va pleca, iar momentul a și venit câteva luni mai târziu, însă rezultatul a fost o adevărată tragedie.

Pe de altă parte, cântăreața a recunoscut că timp de 13 ani a fost cea mai fericită în brațele soțului ei, însă din cauza unor episoade neplăcute, cei doi au ajuns într-un impas care nu mai putea fi rezolvat.

ADVERTISEMENT