Life

Ce s-a întâmplat la înmormântarea lui Matthew Perry. Cine l-a condus pe Chandler pe ultimul drum

Actorul Matthew Perry, care a murit săptămâna trecută, a fost condus pe ultimul drum. Înmormântarea a avut loc în Los Angeles.
05.11.2023 | 10:30
Ce sa intamplat la inmormantarea lui Matthew Perry Cine la condus pe Chandler pe ultimul drum
Matthew Perry a fost condus pe ultimul drum. Sursa foto: Hepta.ro/ capturi YouTube/ colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Matthew Perry a fost condus pe ultimul drum de cei care l-au iubit. Actorul care l-a interpretat pe Chandler în Friends a fost înmormântat foarte aproape de platoul unde s-a filmat serialul.

Matthew Perry a fost înmormântat

Luna noiembrie a început cu o vestă sumbră. Matthew Perry, actorul cunoscut în toată lumea pentru rolul lui Chandler din Friends, a murit sâmbătă, pe 1 noiembrie 2023, la vârsta de 54 de ani. 

ADVERTISEMENT

O săptămână mai târziu, starul a fost condus pe ultimul drum de familie, prieteni, dar și de cinci dintre colegii din Friends. Matthew a fost înmormântat în Los Angeles, în cimitirul Forest Lawn din cartierul Hollywood Hills, din Los Angeles.

Acesta se află la la mai puțin de un kilometru și jumătate de platoul de filmare al serialului care a făcut furori în anii ’90. De altfel, este și locul de odihnă a numeroase alte staruri de la Hollywood, precum Michael Jackson, Lucille Ball și Elizabeth Taylor.

ADVERTISEMENT

Evenimentul a avut loc vineri, iar cele cinci vedete din Friends care sunt încă în viață i-au adus un ultim omagiu colegului lor. Actorii au trimis un mesaj comun prin care au deplâns moartea devastatoarea a lui Matthew Perry.

În afară de Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer, pe care presa internațională i-a zărit la înmormântare, au mai fost prezenți și tatăl lui Perry, John Bennett Perry, precum și tatăl vitreg, Keith Morrison.

ADVERTISEMENT

Conform TMZ, la tristul eveniment nu au participat decât 20 de persoane, toate îmbrăcate în negru. Aceștia s-au adunat în jurul locului de înmormântare și și-au adunat puterile pentru a-i fi alături lui Matthew Perry pe ultimul drum, notează a1.ro. 

Care a fost cauza morții

Amintim că primele rezultate de la autopsia lui Matthew Perry au ieșit, iar acestea au indicat că în organismul actorului nu au fost găsite substanțe precum fentanil sau metamfetamină, ceea ce înseamnă că decesul nu a survenit în urma unei supradoze cu aceste droguri, așa cum s-a vehiculat inițial.

ADVERTISEMENT

Totuși, medicii legiști urmează să facă și alte teste pentru a descoperi cum a murit, de fapt, actorul care l-a interpretat pe Chandler în serialul Friends. Ei vor să vadă dacă în sânge erau prezente alte substanțe ilegale.

ADVERTISEMENT