News

Ce s-a întâmplat la înmormântarea tinerilor uciși de șoferul băut în Alba. Ce au purtat participanții la funeralii

Marți, 29 august, a avut loc înmormântarea tinerilor uciși de șoferul băut în Alba. Cum au venit îmbrăcați participanții la funeralii.
29.08.2023 | 20:04
Ce sa intamplat la inmormantarea tinerilor ucisi de soferul baut in Alba Ce au purtat participantii la funeralii
Momente dureroase la înmormântarea tinerilor uciși de șoferul băut în Alba. Cum s-au îmbrăcat participanții la funeralii. Sursa foto: alba24 / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Imagini și momente extrem de dureroase marți, 29 august, în județul Alba. În comuna Sântimbru a avut loc înmormântarea tinerilor uciși de șoferul băut, în accidentul de duminică.

Momente dureroase la înmormântarea tinerilor uciși de șoferul băut în Alba. Cum s-au îmbrăcat participanții la funeralii

În cursul acestei după-amiezi, victimele accidentului de sâmbătă spre duminică noaptea, produs la Sântimbru, Bogdan, Patrick și Daniel, au fost înmormântați. Cei trei au fost conduși pe ultimul drum sub privirile rudelor împietrite de durere și ale prietenilor.

ADVERTISEMENT

Trei familii trăiesc o adevărată dramă în aceste zile. Ele își plâng copiii, uciși în weekend. Aceștia nu au mai avut nicio șansă în fața unui șofer de 19 ani, care conducea cu viteză, sub influența băuturilor alcoolice.

La înmormântarea celor trei tineri: Bogdan – 17 ani, Patrick – 25 de ani și Daniel – 18 ani, toți din Sântimbru Fabrică, au participat zeci de persoane. Sicriele lor, albe, au fost depuse de duminică în capela din localitate.

ADVERTISEMENT

Acestea au fost scoase marți în mijlocul unei asistențe îndurerate. Majoritatea dintre cei prezenți au purtat tricouri albe cu fotografiile inscripționate ale victimelor.

Mărturia șocantă a tatălui unuia dintre băieții uciși de șoferul băut

Au trecut trei zile de la cumplitul accident din județul Alba, iar rudele victimelor spun că încă nu știu exact ce s-a întâmplat cu copiii lor. Asta pentru că nimeni din partea autorităților nu a vorbit cu ei.

ADVERTISEMENT

Tatăl unui băiat ucis afirmă că, după tragedia de la Constanța, în care alți tineri au fost uciși de un șofer drogat, nu s-a schimbat nimic. ”Nimic. Dacă se schimba, erau atunci noaptea, știind că e un eveniment important într-un oraș (la Teiuș-n.red.) putea fi (un echipaj) la ieșire din Teiuș, către Alba Iulia, și care ieșeau de la eveniment, control.

Ești drogat, ești băut, stai acolo domnule! Atunci nu se mai întâmpla tragedia. Ne lăsa să trăim și noi liniștiți”, a spus acesta pentru publicația locală Alba24.

ADVERTISEMENT

Din datele Poliției, duminică, în jurul orei 3.30, un tânăr de 19 ani, din Oiejdea, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 1, la ieşirea din localitatea Sântimbru, în apropierea unei staţii de alimentare cu carburant, a spulberat un grup de şase persoane, care se deplasa pe marginea părţii carosabile. În urma accidentului, trei persoane, în vârstă de 17, 18 şi 25 de ani, au decedat.

Șoferul, în vârstă de 19 ani, a fost testat cu aparatul etilotest. A rezultat valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. Apoi, a reieşit că a avut o îmbibaţie alcoolică de 1,94 g/l alcool pur în sânge şi după o oră, de 1,81 g/l alcool pur în sânge.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori