Life

Ce s-a întâmplat la mormântul lui Sebastian, tânărul ucis de Vlad Pascu, la 2 Mai. Scene cutremurătoare

Ce s-a întâmplat la mormântul lui Sebastian, tânărul ucis de Vlad Pascu, la 2 Mai? Scene cutremurătoare au fost surprinde acolo.
15.09.2023 | 09:01
Ce sa intamplat la mormantul lui Sebastian tanarul ucis de Vlad Pascu la 2 Mai Scene cutremuratoare
Ce s-a întâmplat la mormântul lui Sebastian, tânărul ucis de Vlad Pascu, la 2 Mai. Sursă foto: captură România Tv / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Scene cutremurătoare la mormântul lui Sebastian, tânărul ucis de Vlad Pascu, la 2 Mai. Deși a trecut aproape o lună de la tragedie, s-ar părea că pentru unele persoane, pierderea este una extrem de dificilă.

Tragedia de la 2 mai nu va fi uitată prea curând

Sebastian avea să își găsească sfârșitul într-un tragic accident de circulație. Tânărul a fost ucis de Vlad Pascu. Acesta a condus sub influența substanțelor interzise și a ucis două persoane.

ADVERTISEMENT

Sebastian și Roberta nu au avut nicio șansă și au murit pe loc în urma impactului. A trecut aproape o lună de zile de la teribilul accident de circulație. Între timp, întreaga familie a lui Vlad Pascu a dat de probleme.

De cealaltă parte, părinții celor doi tineri uciși traversează o perioadă extrem de dificilă. Pierderea suferită este cu adevărat una cât se poate de dureroasă și cel mai probabil nu se va stinge niciodată.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat la mormântul lui Sebastian, tânărul ucis de Vlad Pascu, la 2 Mai

Deși Vlad Pascu se află în spatele gratiilor momentan, asta nu schimbă cu nimic durerea provocată. Dovada cea mai clară o reprezintă imaginile surprize de cei de la wowbiz.ro.

Jurnaliștii au mers la mormântul lui Sebastian și au fost martorii unor scene cutremurătoare. Atât rude ale băiatului, cât și prieteni care l-au cunoscut s-au adunat acolo. Au plâns minute în șir, scrie sursa citată, iar durerea acestora se simțea.

ADVERTISEMENT

Totodată, la mormântul lui Sebastian se văd numeroase coroane de flori. O mare parte dintre ele sunt deja ofilite, în timp ce altele au fost proaspăt aduse. Se pare deci că pierderea tânărului este una cu adevărat dificilă.

Vlad Pascu, ”protejat” de oamenii legii

Menționăm faptul că avocatul Adrian Cuculis a oferit câteva informații esențiale legate de accidentul provocat de Vlad Pascu. Acesta susține că tragedia nu a fost doar o ”întâmplare”.

ADVERTISEMENT

Asta în condițiile în care Vlad Pascu a fost oprit de mai multe ori de poliție în seara cu pricina, dar nimic nu s-a întâmplat. Totodată, avocatul a confirmat faptul că tânărul ar fi fost ”protejat”.

„Eu am certitudinea din dovezi care sunt directe, adică martori care au fost acolo, că polițiștii știau exact ce s-a întâmplat și l-au lăsat liber. Nu fusese prima dată. Sunt martori care declară treaba asta, deci nu este o întâmplare ce s-a întâmplat în 2 Mai, în Constanța.

Povesteau martorii că mergea pe străduțe unde era sens unic cu 140km/h. Îi oprește poliția, îl vede și zice ok, bine v-am notificat, v-am legitimat și puteți să plecați. Deci oamenii ăia știau, era protejat… Dar protecția asta trebuia să fie altfel: îți ia cheile, mașina pe dreapta să nu te mai poţi urca la volan.”, a declarat Adrian Cuculis, la Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT