Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce s-a întâmplat la vestiare! Hagi a turbat de furie după Farul – FCSB 0-1: „I-a făcut praf!”

Farul trece prin clipe dificile în acest start de sezon. Înfrângerea cu FCSB duce campioana României la cinci meciuri pierdute în campionat. Hagi și-a certat jucătorii la finalul partidei.
18.09.2023 | 11:54
Ce sa intamplat la vestiare Hagi a turbat de furie dupa Farul  FCSB 01 Ia facut praf
Ce s-a intamplat LA VESTIARE! Hagi A TURBAT DE FURIE dupa Farul - FCSB 0-1. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Farul a fost învinsă de către FCSB grație unui penalty controversat. În ciuda unui arbitraj nefavorabil, Hagi s-a concentrat pe partea tactică în vestiar și le-a explicat jucătorilor motivul pentru care au pierdut cele trei puncte. Farul – FCSB s-a terminat 0-1 după ce Olaru a transformat lovitura de pedeapsă.

Hagi, un car de nervi la finalul partidei

“Informațiile mele de culise sunt așa. Hagi a înnebunit aseară, asta spun informațiile. Hagi pur și simplu a înnebunit aseară. Foarte important, vă pot face o dezvăluire în exclusivitate, oferită de către Cristi Coste care a fost la meci, a fost la partidă.

ADVERTISEMENT

Mi-a povestit Cristi că imediat la vestiare, Hagi și-a certat dur, extrem de dur jucătorii. Deci i-a certat că nu au respectat nimic din ce au discutat, că nu au atacat înaintașii, că nu au atacat colțul scurt. Că nu au știut să îi deschidă, că au discutat de un milion de ori să îi deschidă.

Au discutat faptul că trebuia să îi bată fără probleme în prima repriză, după lucrurile s-au complicat. Nu au respectat niciun fel de plan tactic din ce s-a discutat la antrenamente. A spus că nu se poate așa ceva, nu o să luăm niciodată titlul. Le-a transmis ca nici play-off-ul nu îl prind. Așa le-a spus Hagi.

ADVERTISEMENT

Și după aceea s-a dus către arbitraj. Dar i-a făcut varză, le-a reproșat, a urlat a țipat la ei minute în șir. Primul lucru despre asta a vorbit, nu despre arbitraj, pentru că, într-adevăr, Farul nu a arătat grozav. Le-a spus că au pregătit toată săptămâna un plan, cum să îi ia prin surprindere, asta țipa se auzea din vestiare”, a spus Horia Ivanovici.

Farul – FCSB, un meci lipsit de spectacol

Pauza naționalei nu a fost de bun augur pentru Farul și FCSB. Două dintre cele mai bune echipe ale campionatului au produs un joc slab, plin de greșeli și decizii neinspirate. Diferența a fost făcută de către penalty-ul acordat de Colțescu. Arbitrul a fluiert ușor la un contact în careul constănțenilor.

ADVERTISEMENT

“Eu cred că Hagi era supărat în primul rând pentru penalty. Strategia de joc, eu știu cum pregătește Hagi un meci, dacă țipa asta după meci, înseamnă că nu au respectat deloc lucrurile făcute la antrenament și pe el îl doare asta cel mai mult. Lasând la o parte faza cu 11 metri, unde se rupe jocul, dacă a pregătit meciul, înseamnă că primul lucru s-a luat de meci, nu au respectat băieții ce trebuia. Steaua nu a jucat cine știe ce, clar putea să-i bată”, a declarat Adrian Ilie.

“Ai un joc în care antrenorul îți spune că nu ai jucat nimic și pierzi dintr-o greșeală de arbitraj. Dacă și respectau ce le-a zis, înseamnă că era groasă pentru FCSB. Mai mult decât atât, Hagi niciodată, indiferent de cum este arbitrajul, nu vrea să le creeze jucătorilr alibiuri. El iese și vorbește despre asta, dar în primul rând își analizează echipa”, a declarat Robert Niță.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Hagi a fost nervos dupa meci

 

ADVERTISEMENT