Sport

Ce s-a întâmplat ultima oară când Dan Petrescu nu a fost pe bancă la Craiova – CFR Cluj. „Nu aveți nicio șansă fără mine!”. Exclusiv

Dan Petrescu nu va putea sta pe bancă în meciul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj, fiind suspendat. Ultima dată când "Bursucul" nu a stat pe bancă la Craiova a fost în meciul de titlu din 2020, încheiat 3-1.
10.04.2022 | 16:46
Ce sa intamplat ultima oara cand Dan Petrescu nu a fost pe banca la Craiova  CFR Cluj Nu aveti nicio sansa fara mine Exclusiv
Dan Petrescu, la meciul dintre Universitatea Craiova - CFR Cluj. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova primește vizita celor de la CFR Cluj, duminică, de la ora 20:30, pe “Ion Oblemenco”. Ardelenii pot face un pas mare spre titlu cu un succes în Oltenia, însă nu îl vor avea pe bancă pe Dan Petrescu, suspendat.

Ce s-a întâmplat ultima oară când Dan Petrescu nu a fost pe bancă la Craiova – CFR Cluj

Antrenorul campioanei a mai lipsit o singură dată de pe banca lui CFR Cluj în deplasările cu Universitatea Craiova. Şi avea să fie cel mai important meci din 2020 în Liga 1, în care s-a jucat cu titlul pe masă, pe data de 3 august.

ADVERTISEMENT

Fiind un campionat afectat de pandemie, FRF a luat o decizie fără precedent. CFR Cluj era lider, însă Universitatea Craiova a avut un meci amânat din cauza problemelor cu cazurile COVID. Astfel, federalii au decis ca învingătoarea meciului să câştige titlul, iar în caz de egalitate să se meargă în prelungiri şi, eventual, la lovituri de departajare.

Dan Petrescu le-a transmis apropiaţilor: “Nu aveţi nicio şansă fără mine la Craiova”

Dan Petrescu era infectat cu COVID în perioada respectivă şi era internat în spital. În stilu-i caracteristic, tehnicianul lui CFR Cluj le-a transmis apropiaţilor: “Nu aveţi nicio şansă fără mine la Craiova”.

ADVERTISEMENT

Echipa a fost condusă de pe bancă de secundul Valeriu Bordeanu, iar începutul de meci părea să îi dea dreptate lui Dan Petrescu. Dan Nistor a deschis scorul cu un şut bombă în minutul 9 şi toată suflarea din Oltenia vedea cu ochii deschişi primul titlu după 30 de ani.

CFR Cluj a câştigat al treilea titlu consecutiv

Numai că, CFR Cluj şi-a revenit din pumni şi a arătat de ce este cea mai experimentată echipă din campionat. Vinicius a egalat până la pauză cu o lovitură de cap, iar în partea secundă Kevin Boli şi Ciprian Deac au adus un nou titlu pentru CFR Cluj, al treilea consecutiv, la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Doi ani mai târziu, ardelenii, conduşi de acelaşi Dan Petrescu, şi tot de la distanţă, sunt aproape de câştigarea unui nou titlu. Iar o eventuală victorie pe terenul Universităţii Craiova ar consfinţi, în mare măsură, soarta campionatului.

Dan Petrescu va vedea meciul cu Universitatea Craiova de la hotel

De această dată, Dan Petrescu a făcut deplasarea cu echipa, însă va urmări meciul din camera de hotel din Craiova şi nu de pe banca tehnică. “Bursucul” va reveni etapa viitoare, la derby-ul de pe propriul teren cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova are nevoie de victorie pentru a se apropia de FCSB în lupta pentru locul doi. Oltenii au învins cu 2-0 pe Arena Naţională în urmă cu o săptămână şi s-au apropiat la patru puncte de FCSB.

”Nu mai înțelege nimeni regulamentul ăsta din România, dacă voi îl înțelegeți… Ni s-au luat puncte, ni s-au luat goluri, s-au luat galbenele jucătorilor. Galbenele antrenorilor nu s-au luat. Doamne ferește! Dacă-mi spune și mie cineva… Nu mai înțeleg nimic. Cum e posibil ca galbenele la fotbaliști să se șteargă, iar la antrenori, nu? Ne-ați luat și puncte, și goluri, măi, băieți, măcar lăsați-ne și pe noi să stăm pe bancă. Astea sunt reguli care nici măcar în Tanganyika nu există, în Tanzania dacă găsești regula, spun ‘mă scuzați, am greșit’, dar nu există!”, Dan Petrescu despre suspendare

  • 4 titluri consecutive a câştigat CFR Cluj în Casa Pariurilor Liga 1
  • 54 de ani are Dan Petrescu

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – CFR Cluj: 2,65 este cota pentru ”2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: