Sport

Anunțul așteptat de fanii FCSB: „Radunovic e jucătorul nostru! Nu va pleca în vară”

Anunț important pentru fanii FCSB chiar după ce echipa a câștigat titlul. Mihai Stoica a vorbit despre viitorul lui Risto Radunovic.
01.05.2024 | 22:33
Anuntul asteptat de fanii FCSB Radunovic e jucatorul nostru Nu va pleca in vara
Risto Radunovic este foarte aproape să semneze prelungirea contractului. Anunțul făcut de Mihai Stoica. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a anunțat că FCSB a început negocierile cu agentul lui Risto Radunovic pentru prelungirea contractului. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că fundașul muntenegrean este la un pas să accepte oferta de prelungire cu un salariu de 15.000 de euro lunar.

Anunțul așteptat de fanii FCSB: „Radunovic e jucătorul nostru! Nu va pleca în vară”

FCSB a câștigat titlul în România după o pauză de 9 ani, însă Gigi Becali și-a îndreptat deja atenția către preliminariile UEFA Champions League. Pe lângă transferurile spectaculoase anunțate, patronul roș-albaștrilor dorește să rezolve situațiile contractuale a anumitor fotbaliști aflați deja în lotul campioanei.

ADVERTISEMENT

Risto Radunovic intră în vară în ultimele 6 luni de contract cu FCSB. Agentul fundașului muntenegrean în vârstă de 31 de ani a început negocierile cu FCSB pentru prelungirea contractului. Mihai Stoica a făcut anunțul în direct.

„Au început negocierile cu agentul lui. Acum suntem la distanţă destul de mare, sper să ne apropiem, dar să fie din ambele direcţii. Nu sunt nici optimist, nici pesimist.

ADVERTISEMENT

Ştiu că e jucătorul nostru până în decembrie, iar în vară nu va pleca, asta garantez, chiar dacă nu semnează prelungirea. Despre planul B nu pot discuta”, a declarat Mihai Stoica, la TV Orange Sport.

Mihai Stoica, anunț despre transferuri la FCSB: „Gigi e o carte deschisă”

FCSB va avea o misiune infernală de a se califica în grupele UEFA Champions League, marele vis al patronului Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a anunțat transferuri spectaculoase pentru a-și îndeplini mărețul obiectiv.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a refuzat să vorbească despre transferurile puse la cale de Gigi Becali. „Nu pot vorbi despre transferuri. Gigi e o carte deschisă. Vorbiţi cu el, eu nu am ce vorbi.

Pot vorbi despre un transfer doar în momentul în care se concretizează şi nu pot să spun nici jucătorii pe care i-am propus să vină”, a mai spus Mihai Stoica. FCSB are parte de un traseu infernal în drumul spre grupele Champions League.

ADVERTISEMENT

Campioana României le-ar putea întâlni pe parcurs pe Galatasaray, Șahtior Donețk sau AEK Atena. Ultima oară, FCSB a atins grupele UEFA Champions League în 2013, după ce a învins-o în play-off pe Legia Varșovia.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 2,05 este cota pentru „X2” la meciul Universitatea Craiova - FCSB
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după...
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după destrămarea căsniciei: Sper ca Maria să mă ierte!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
VIRUSUL mortal care UCIDE precum COVID-UL! E ALERTĂ MAXIMĂ
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Final de sezon pentru serialul „Clanul”. Denis Hanganu dezvăluie câți bani a primit...
Final de sezon pentru serialul „Clanul”. Denis Hanganu dezvăluie câți bani a primit pentru rolul jucat
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților