Life

Ce să cumperi de la Lidl ca să primești premii de sărbători. Surpriza magazinului pentru toți clienții

Tu știi ce să cumperi de la Lidl ca să primești premii de sărbători? Retailerul aduce o mega surpriză pentru toți clienții săi.
26.11.2023 | 17:30
Ce sa cumperi de la Lidl ca sa primesti premii de sarbatori Surpriza magazinului pentru toti clientii
Ce să cumperi de la Lidl ca să primești premii de sărbători. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă vrei să primești premii de sărbători de la Lidl, e bine să știi ce să cumperi. Retailerul a pregătit mai multe surprize în următoarele săptămâni, iar toți clienții pot profita de ele.

Ce să cumperi de la Lidl ca să primești premii de sărbători

Lidl este unul dintre cei mai apreciați retaileri din România. Săptămânal sunt lansate o mulțime de oferte tentante. De asemenea, numeroase produse adorate de români pot fi la reducere.

ADVERTISEMENT

Dincolo de asta, în magazinele Lidl, clienții pot să găsească o gamă largă de produse. Acum, pe rafturile magazinelor din întreaga țară găsim diferite decorațiuni de Crăciun, dar și haine, accesorii, ori diferite produse de înfrumusețare și evident, alimente.

Ce premii de sărbători pregătește Lidl? A fost lansată o campanie extrem de atractivă de care toți clienții pot profita. Astfel, dacă și tu vrei să primești premii de sărbători de la Lild, e bine să știi ce ai de făcut.

ADVERTISEMENT

Nu trebuie decât să mergi la cumpărături și să achiziționezi un produs din gama Deluxe. Asigură-te de asemenea că atunci când ajungi la casa de marcat, bonul tău fiscal are o valoare de minimul 100 de lei.

Cum te poți înscrie în promoție

Codul unic de pe bonul fiscal poate fi înscris pe site-ul oficial al Lidl România, ori trimis printr-un SMS, la numărul pus la dispoziție de ratailer. Campania se desfășoară până la finalul lunii decembrie, mai exact până pe 31 decembrie.

ADVERTISEMENT

Astfel, clienții Lidl care își doresc să aibă parte de o surpriză în pragul sărbătorilor de iarnă știu ce au de făcut. De asemenea, aceștia se bucură și de preparate delicioase din gama Deluxe, dar și de alte bunătăți disponibile pe rafturile magazinelor.

„Sărbătorile de Crăciun sunt și mai plăcute când nu trebuie să-ți faci griji pentru buget. Cu deliciile rafinate Deluxe, poți avea un meniu luxos și accesibil în același timp. Descoperă toate bunătățile pe care le-am pregătit special pentru tine și familia ta!”, îndeamnă LIDL România în cadrul campaniei sale.

ADVERTISEMENT

Menționăm că în general, retailerul lansează astfel de campanii în diferite perioade. Iar fiecare client în parte are șansa să se bucure de numeroase premii surprinzătoare oferite de Lidl.

ADVERTISEMENT