Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Berbec pe 1 aprilie 2022. Avertisment pentru Scorpioni

Află ce să nu faci în timpul Lunii Noi care se va produce pe 1 aprilie 2022 în zodia Berbec. Scorpionii sunt în impas financiar, iar Capricornii trebuie să fie atenți la prieteni.
28.03.2022 | 15:19
Ce sa nu faci in timpul Lunii Noi din zodia Berbec pe 1 aprilie 2022 Avertisment pentru Scorpioni
ADVERTISEMENT

Îți spunem ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Berbec, fenomen astrologic care are loc chiar pe 1 aprilie 2022. Iată care sunt sfaturile astrelor pentru fiecare semn zodiacal!

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din zodia Berbec pe 1 aprilie 2022

Berbec: Nu te încăpățâna să ai mereu dreptate. Este o perioadă în care va trebui să lași mai mult de la tine în perioada aceasta.

ADVERTISEMENT

Taur: Treci prin tot felul de evenimente care mai de care mai interesante la început de lună. Este indicat să nu te arunci cu capul înainte în activități pentru care nu ești 100% pregătit.

Gemeni: La tine este cheia rezolvării unor probleme de la locul de muncă. Nu te plânge, ci implică-te mai mult. Cei din jur îți vor mulțumi. Racilor, voi nu trebuie să schimbați nicio tactică pe plan amoros. Continuați să fiți la fel de deschiși cu partenerul de viață și totul va fi bine.

ADVERTISEMENT

Leu: Nu toate motivele tale de preocupare sunt justificate. Vei realiza asta și va trebui să renunți la anumite griji inutile.

Fecioară: Pornești pe un drum cu totul nou și ești pregătit să fii extrem de implicat în tot ce vei face de acum înainte. Nu da înapoi pentru nimic în lume! Ești pe calea corectă!

ADVERTISEMENT

Balanță: Luna Nouă din Berbec îți aduce o serie de motive de bucurie. Te refaci după o perioadă destul de agitată și profiți de toate lucrurile bune care vin în viața ta. Nu îți fie frică să fii fericit!

Obstacole în calea Capricornilor

Scorpion: Astrele vin cu un avertisment important în cazul tău. Nu cheltui bani pentru scopuri care nu sunt tocmai necesare! Trebuie să fii mai chibzuit din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

Săgetător: Luna Nouă din Berbec îți dă o poftă de a călători alături de persoana iubită. Singurul sfat este că ar trebui să alegi bine destinația, să nu bagi prea adânc mâna în buzunar.

Capricorn: Apar tot felul de obstacole în calea ta. Lucrurile tind să se complice pe plan profesional, fapt pentru care trebuie să renunți la tonul ridicat.

Vărsător: Ai niște idei foarte bune, iar asta s-ar putea să se traducă prin bani în plus la salariu. Nu împărtăși tuturor modul în care operezi și de unde îți iei inspirația!

Pești: E o perioadă bună la capitolul bani. Cu dragostea poți avea mici probleme. Nu încerca să te impui în fața persoanei iubite, indiferent de tema pe care o abordați.

 

ADVERTISEMENT