Life

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Capricorn, pe 13 iulie 2022. Atenționări pentru Gemeni

Află ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Capricorn, fenomen care are loc pe 13 iulie 2022. Gemenii primesc atenționări serioase din partea astrelor.
07.07.2022 | 10:21
Ce sa nu faci in timpul Lunii Pline din zodia Capricorn pe 13 iulie 2022 Atentionari pentru Gemeni
Ce să nu faci în timpul Lunii Pline în zodia Capricorn, pe 13 iulie 2022. Foto: shape.com
ADVERTISEMENT

Îți spunem ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Capricorn, fenomen care se produce pe 13 iulie 2022. Mulți nativi au de tras serios în perioada care urmează.

Ce să nu faci în timpul Lunii Pline din zodia Capricorn, pe 13 iulie 2022

Berbec: Nu te impacienta dacă unele lucruri nu ies din prima, așa cum ți-ai propus. Este momentul să fii ceva mai focusat în special pe legăturile cu prietenii și cu colegii de muncă.

ADVERTISEMENT

Taur: E o perioadă cam anevoioasă pentru tine la capitolul sentimental. Nu trage concluzii pripite și nu te arunca în față cu tot felul de acuzații la adresa persoanei iubite.

Gemeni: Nu e o perioadă ușoară pentru tine. Sufletește, astrele te sfătuiesc să nu închizi ochii la lucrurile pe care ți le reproșează ceilalți. Este cazul să duci anumite proiecte la bun sfârșit, dar cu ceva mai multă atenție.

ADVERTISEMENT

Zodia Rac: Ai de făcut o serie de alegeri interesante. Este o perioadă prolifică pentru tine la capitolul carieră. Nu te sfii să crezi în drumul tău.

Leu: Nu da cu piciorul ocaziilor speciale de a face bani. Trebuie să ai mai multă încredere în flerul tău, în modul în care poți să te impui pe plan profesional.

ADVERTISEMENT

Zodia Fecioară: Multe din dilemele tale vor fi clarificate în următoarea perioadă. Din 13 iulie, ai șansa să te faci remarcat cu anumite gesturi, idei, inițiative care îi vor surprinde pe cei din jur. Nu-ți fie teamă să îndrăznești să te exprimi.

Balanțele trebuie să fie mai îndrăznețe

Balanță: Poți să faci o figură bună la locul de muncă, așa că dacă ai ceva de zis, fă-o. Nu te ascunde de nimeni.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Vin tot soiul de regrete pentru tine. Nu te mai uita cu mânie în trecut. Bucură-te de lucrurile pe care ai reușit să le realizezi.

Săgetător: Din 13 iulie încolo, crește pofta pentru călătorit. Nu spune nu unei vacanțe improvizate, poate chiar la solicitarea partenerului de viață. Te așteaptă momente magice.

Capricorn: Nu mai poți acționa din orgoliu, cu aroganță. Trebuie să înveți să fii un pic mai conciliant, mai deschis și către alte provocări.

Vărsător: Nu renunța la anumite proiecte pe care le ai, doar pentru că ai niște realizări. Ai de gând să faci niște schimbări majore în viața ta.

Pești: Ești mulțumit de ceea ce faci, de lucrurile pe care reușești să le dezvolți cu propria ta forță. Nu renunța la niciun plan.

ADVERTISEMENT