Life

Ce să nu faci pe timp de Lună Nouă în Rac. Avertismente despre fenomenul din 10 iulie pentru zodii

Află ce să nu faci pe timp de Lună Nouă în Rac, fenomen astrologic care se produce pe 10 iulie 2021.
07.07.2021 | 14:30
Ce sa nu faci pe timp de Luna Noua in Rac Avertismente despre fenomenul din 10 iulie pentru zodii
Lună Nouă în Rac pe 10 iulie. Ce să nu faci. Foto: elitedaily.com
ADVERTISEMENT

Îți spunem ce să nu faci în timpul fenomenului de Lună Nouă în Rac, în funcție de zodia în care te-ai născut. Acest eveniment astrologic vine cu câteva atenționări pentru toată lumea.

Berbec: Nu da cu piciorul oportunităților financiare care apar pe 10 iulie. Ai șansa să te lansezi într-un domeniu interesant.

ADVERTISEMENT

Taur: Nu te abate de la drumul pe care ai pornit. Este o perioadă favorabilă pentru tine, mai ales dacă ești decis să demonstrezi de ce ești capabil din punct de vedere profesional.

Ce să nu faci în timpul Lunii Noi din Rac de pe 10 iulie

Gemeni: Nu căuta scuze pentru anumite activități în care tu singur te-ai băgat. Odată ce ai pornit în horă, joac-o până la capăt.

ADVERTISEMENT

Rac: Nu te aventura în discuții aprinse cu persoanele din familie. Nu ai suficientă răbdare și există șanse ca totul să explodeze la un moment dat. Ignoră lucrurile care te deranjează.

Leu: Luna Nouă îți aduce tot felul de avantaje profesionale și bănești. Trebuie doar să știi să privești lucrurile din jurul tău ca să prinzi schema succesului.

ADVERTISEMENT

Fecioară: Nu lăsa de la tine în conflictele apărute cu ceilalți. Este momentul să te impui, dar cu mare grijă să nu existe victime colaterale.

Balanță: Nu spune nu unei vacanțe, chiar și dacă n-ai cu cine să te distrezi. Ai nevoie mai mult ca oricând de o pauză de la tot ceea ce faci.

ADVERTISEMENT

Scorpion: Respectă deciziile celor din jurul tău, chiar dacă nu ești de acord cu ele. Schimbă strategia și nu te mai lăsa în voia sorții. Ai toate pârghiile să îți schimbi viața în bine.

Capricornii trebuie să spună ce au pe suflet

Săgetător: Cine-ar fi zis că Luna Nouă te va ajuta astfel încât să îți revii brusc pe toate planurile? Chiar dacă ai parte de vești bune, astrele te avertizează și-ți transmit că nu trebuie să te culci pe o ureche.

Capricorn: Dacă ai ceva de spus, spune-o. Trebuie să îți asumi convingerile, mai ales dacă ești provocat să îți exprimi părerea. Nu te ascunde după vișin.

Vărsător: Schimbările în cazul tău sunt de natură sentimentale. Acordă șanse oamenilor care vor să te cunoască și nu-i alunga din start.

Pești: Nu poți înainta în viață fără să recunoști greșelile pe care le-ai făcut în trecut. Luna Nouă îți aduce puterea de a spune că îți pare rău.

 

ADVERTISEMENT