Life

Ce să (nu) faci pe timp de Lună Plină, până pe 1 septembrie 2023. Camelia Pătrășcanu, sfaturi pentru Tauri și Raci

Ce să nu faci pe timp de Lună Plină în Pești azi, 31 august și mâine, 1 septembrie 2023. Camelia Pătrășcanu spune totul pentru zodii!
31.08.2023 | 11:26
Ce sa nu faci pe timp de Luna Plina pana pe 1 septembrie 2023 Camelia Patrascanu sfaturi pentru Tauri si Raci
Ce să nu faci pe timp de Lună Plină. Camelia Pătrășcanu dezvăluie. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Află ce să nu faci pe timp de Lună Plină! Luna Plină de pe 31 august și 1 septembrie 2023 ne ajută să ne dumirim mai mult, cum am ajuns în niște situații și ce putem face dacă vrem să ne poziționăm pe viitor. Ne confruntăm cu percepții, cu stări sufletești, facem legătură cu evenimente, cu cauze și consecințe.

Ce să nu faci pe timp de Lună Plină, azi și mâine. Camelia Pătrășcanu face analiza

Primim inspirație, avem un alt tip de gândire, suntem în contact cu lumea și cu Universul. Putem fi inundați de senzații și de sentimente și e important să le ordonăm. Unele sentimente pot fi hiperbolizate din cauza fricilor ori a emoțiilor noastre.

ADVERTISEMENT

Această Lună Plină vine cu multă înțelepciune și e bine să profităm. Fenomenul se răsfrânge asupra sferei profesionale. Este o Lună Plină aducătoare de înțelesuri, care ne ajută să corectăm lucrurile care nu au efecte bune ori nu ni le dorim.

Sfatul general e să ne punem în minte ce avem de corectat și de îndreptat la noi, până pe data de 1 septembrie, la ora 14:00.

ADVERTISEMENT

Pentru Berbeci: sunt foarte ponderați. Trebuie să stea ei cu ei să își pună în minte sufletul, mintea, proiectele. Pot renunța la un viciu, de exemplu. Trebuie să fie atenți la ce nevoi are corpul lor. Poate exista un moment bun astral.

Taurii au o Lună Plină care se formează pe axa iubirii. Se gândesc la ce fac bine, ce nu fac bine. Este un fenomen care pune accentul pe limbajul comun, o lume comună pe care o pot împărtăși cu partenerul de viață. Fac multe lucruri concret, împreună, dar e vorba și de perspective pe termen lung.

ADVERTISEMENT

Gemenii trebuie să fie atenți la ce li se potrivește și ce nu în muncă

Gemenii pot avea multe înțelesuri legate de drumul lor profesional, carieră, perspective, dacă le convine să avanseze. Trebuie să fie atenți dacă li se potrivește ceea ce li se propune. Le e limpede care este poziția potrivită pentru ei, poate prea înaltă ori prea joasă, în ambele cazuri sunt nemulțumiri.

Ce să nu faci pe Lună Plină. Pentru Raci, Luna Plină e răscolitoare din perspectiva crezurilor și credințelor. Trebuie să analizeze dacă e ceva greșit sau toxic în convingerile lor, pentru că sunt foarte conservatori. Au de analizat relația cu străinătatea.

ADVERTISEMENT

Leii au fenomenul pe axa prosperității. Au și planete bune în zona banilor. Înțeleg la această Lună Albastră care sunt mecanismele de care pot profita să fie mai prosperă munca lor. E ceva ce pot specula în avantajul lor. E, de asemenea, o Lună care îi ajută pe Lei să se detașeze.

Fecioarele se gândesc la sensul locului lor în lume. Multe Fecioare pot înțelege cum reacționează oamenii la ele și de ce. Luna le aduce dorința de a-și schimba imaginea, de a fi mai relevante, de a fi mai vizibile. Este posibil multe din ele să ia decizii foarte mari.

Balanțele își eficientizează eforturile

Pentru Balanțe, sfatul este să își eficientizeze eforturile. Sunt eforturi legate de stilul de viață, aprovizionare, îngrijire. Le trece prin minte că pot exista soluții mai simple la modul în care își duc viața, în general. Perfecționismul lor mai mult aduce bătăi de cap.

Scorpionii au parte de iubire, pasiune pentru lucrurile la care acum lucrează. Sunt demersuri, strategii pe care le fac pentru dezvoltarea lor. E bine să mai lase de la ei, să ierte. Asta li se recomandă astrologic să facă.

Săgetătorii au vizate căminul și familia, responsabilitățile pe care vor să le împartă cu alții. Sfat: să discute mai atent cu șefii legat de planurile de viitor, importanța și relevanța lor la serviciu.

Pentru Capricorni, e o Lună Plină care îi ajută să înțeleagă cum gândește celălalt. Mai mult sunt cu ochii pe alții. Luna îi ajută să îi înțeleagă pe alții. Sfat: să fie atenți dacă au aceeași manieră de a atinge obiectivele.

Ce să nu faci pe Lună Plină. Vărsătorii au Luna pe axa financiară. Sunt preocupați de bani. Ce să facă? Să speculeze activitățile care le vin ușor. Tot ce ține de imaginea lor este speculat la maximum. Au persoane calificate cu care cooperează.

Peștii sunt vizați direcți, Luna fiind în semnul lor zodiacal. E o Lună Plină rațională și eficientă. Își apreciază corect calitățile și defectele. Cumva, pot hotărî o îmbunătățire a comportamentului și a atitudinii lor. Au un autocontrol foarte mare. Pe pagina de YouTube ASTROFANATIK găsești și alte previziuni astrologice interesante!

ADVERTISEMENT