Life

Ce să nu pui niciodată în geantă. Atrage cel mai mare ghinion și cea mai mare sărăcie în viața ta

Obiectul care nu trebuie să stea în nicio geantă. Aduce cea mai mare nenorocire și cea mai mare nefericire în existența ta.
09.03.2024 | 17:53
Ce sa nu pui niciodata in geanta Atrage cel mai mare ghinion si cea mai mare saracie in viata ta
Obiectul care nu trebuie să stea în nicio geantă. Aduce cea mai mare nenorocire și cea mai mare nefericire în existența ta. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Ce să nu pui niciodată în geantă. Atrage cel mai mare ghinion și cea mai mare sărăcie în viața ta. Specialiștii în Feng Shui anunță că acesta aduce numai energii negative, de aceea este bine să ne gândim bine înainte de a pleca de acasă.

Obiectul care nu trebuie să stea în nicio geantă. Aduce cea mai mare nenorocire și cea mai mare nefericire în existența ta

Obiectul care nu trebuie să stea în nicio geantă. Aduce cea mai mare nenorocire și cea mai mare nefericire în existența ta. O tradiție orientală străveche spune că este foarte important să avem o poșetă curată și bine organizată.

ADVERTISEMENT

Acesta este motivul pentru care experții în Feng Shui atrag atenția asupra lucrurilor pe care trebuie să le evităm cu orice preț. Aceștia transmit că este important să evităm să avem asupra noastră cărțile de vizită oferite de alții.

Cărțile de vizită pot afecta atât bunăstarea emoțională, cât și pe cea financiară, mai ales dacă sunt purtate în geanta de mână. Cel mai bine ar fi să le păstrezi în poșetă doar pentru o perioadă foarte scurtă.

ADVERTISEMENT

Indicat ar fi să noteze informațiile de pe ele în agendă sau în telefonul mobil pentru a avea acces la ele mult mai ușor. De asemenea, doamnele nu trebuie să aibă niciodată în geantă obiectele care sunt ascuțite.

În plus, specialiștii în Feng Shui mai atrag atenția și asupra faptului că poșeta nu trebuie să conțină medicamente. Pastilele sunt asociate de cele mai multe ori cu boala și negativitatea, ceea ce înseamnă că introduci energia yin în spațiul tău yang.

ADVERTISEMENT

Mai mult, medicamentele atrag nenorocirea și sărăcia în viața ta pentru că au tendința să atragă neplăcerile. În aceeași notă, se mai crede că purtarea pastilelor în geantă poate fi în detrimentul vitalității și sănătății tale.

Lidia Fecioru dezvăluie superstițiile care atrag banii

Lidia Fecioru a dezvăluit de-a lungul timpului care sunt superstițiile care atrag banii. Energoterapeutul a povestit în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse că geanta nu trebuie să stea niciodată pe jos pentru că acest obicei aduce ghinion.

ADVERTISEMENT

„Geanta sau portofelul nu se țin pe masa de mâncat. Geanta nu se ține pe jos pentru că aduce ghinion. De asemenea, nu se lasă banii pe masă fiindcă îi lași descoperiți și pleacă.

E bine să strângem toate monedele pe care le avem în casă, să nu le lăsăm înșirate, să luăm un bol sau o pușculița în care să le ținem”, a mărturisit Lidia Fecioru, conform Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT