Life

Ce să nu ții niciodată în baie. Atrage ghinionul ca un magnet fără să știi măcar

Tu știi ce să nu ții niciodată în baie? Conform principiilor Feng Shui, acest lucru atrage ghinionul ca un magnet în casa ta.
03.09.2023 | 07:00
Ce sa nu tii niciodata in baie Atrage ghinionul ca un magnet fara sa stii macar
Ce să nu ții niciodată în baie. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce să nu ții niciodată în baie? După cum știi, anumite lucruri amplasate în casa ta pote aduce liniște, dar și ghinion. Sau cel puțin asta spun experții Feng Shui, care vin cu sfaturi utile.

Ce să nu ții niciodată în baie

Fing Shui este o filosofie chinezească străveche. Scopul ei este armonizarea omului cu mediul înconjurător. Astfel, cei care practică arta Feng Shui spun că modul de organizare al obiectelor din casă ne pot influența sănătatea, dar și liniștea și prosperitatea.

ADVERTISEMENT

Sunt plante care atrag norocul, în timp ce altele atrag ghinionul. De asemenea și anumite obiecte plasate în diferite camere pot să aducă beneficii, sau ne pot crea probleme fără ca măcar să știm.

Revenind, deci, ce nu ar trebui să pui în baia ta niciodată? Este vorba despre o plantă care atrage ghinionul ca un magnet în viața ta. Asigură-te că nu o pui niciodată în această încăpere.

ADVERTISEMENT

Planta de jad este cea pe care nu trebuie să o ții niciodată în baie. Experții Feng Shui spun că dacă această plantă este pusă în mediul nepotrivit, nu va aduce noroc așa cum speram, ci din contră, va avea un efect invers.

Unde trebuie să stea, de fapt, planta de jad

Ce are atât de special? În primul rând planta de jad trebuie să stea doar la lumină. O poți pune pe birou la locul de muncă, ori în al spațiu din locuință. Se spune că atrage prosperitatea pe plan financiar și de asemenea, aduce noroc.

ADVERTISEMENT

De ce să nu o ții niciodată în baie? Pentru a stimula energia pozitivă, planta de jad trebuie să stea la lumina soarelui. Iar baia este una dintre încăperile în care lumina naturală este destul de limitată.

Astfel, vei observa că tulpina, dar și frunzele plantei de jad ar putea fi mai palide. Inclusiv când faci baie, nivelul de umiditate poate afecta dezvoltarea plantei de jad. În timp, rădăcinile ei pot să putrezească.

ADVERTISEMENT

Drept rezultat, planta de jad se va usca în timp și în niciun caz nu va aduce prosperitatea la care te așteptai. Astfel, dacă ai această plantă, asigură-te că nu o ții niciodată în baie.

Și alte încăperi mici din casă pot fi la fel de problematice, atunci când circulația aerului este limitată. Cel mai bine ar fi deci să optezi pentru un spațiu cât mai luminos dacă vrei să crești această plantă.

ADVERTISEMENT