Life

Ce sacrificii face Emily Burghelea pentru a împleti cariera cu viața de mămică. Își alăptează fiul în parcare

Ce sacrificii face Emily Burghelea pentru a împleti cariera cu viața de mămică. Aceasta este nevoită să își alăpteze copilul în parcare.
17.07.2023 | 08:00
Ce sacrificii face Emily Burghelea pentru a impleti cariera cu viata de mamica Isi alapteaza fiul in parcare
Emily Burghelea, sacrificii pentru carieră și copii. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ce sacrificii face Emily Burghelea pentru a împleti cariera cu viața de mămică. Aceasta trebuie să își alăpteze fiul în parcare!

Emily Burghelea, sacrificii pentru carieră și copii

Emily Burghelea are doi copii mici, dar și dorința de a avea o carieră prosperă. Ea este una dintre vedetele de la noua emisiune Pro TV prezentată de Cabral, “Săriți de pe fix!”.

ADVERTISEMENT

Doar că are și copiii care au nevoie de ea, așa că este nevoie și de sacrificii. În timp ce vedeta este la filmări, soțul ei vine cu fiul lor în parcare, unde Emily Burghelea îl alăptează.

Aceasta vrea să alăpteze cât mai mult, așa că este dispusă să facă aceste sacrificii. Și soțul vedetei este implicat, așa că el conduce o distanță considerabilă până la locul de filmare.

ADVERTISEMENT

„Unul a venit prin parcare, cu Andrei, trebuia să îl alăptez că încă nu am renunțat la alăptare. Îmi doresc să alăptez cât de mult pot. Deși are și lăpticul înghețat, fac și chestia asta.

Așa am reușit cu hrănitul, cu laptele înghețat, pentru că în unele momente nu poate Andrei să vină la filmări. Stăm destul de departe, facem destul de mult. Venea o dată pe zi la filmări astfel încât să stea liniștit”, a spus Emily Burghelea pentru Ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Emily Burghelea nu are ajutor cu copiii

Emily Burghelea are doi copii, pe Medeea, de doi ani, și pe Damian, de doar câteva luni. Ea și soțul ei nu au niciun ajutor pentru creșterea copiilor și fac cu rândul pentru a avea grijă de ei.

Emily și soțul ei nu au avut pe nimeni aproape cărora să le ducă copiii în grijă prea des, așa că cei mici sunt învățați doar cu părinții lor. Din când în când, pe vedetă o mai ajută și soacra, dar în cea mai mare parte a timpului, soțul ei.

ADVERTISEMENT

„Nu mă ajută nimeni, în afară de Andrei. Acum a venit mama care lucrează în străinătate. A venit să ne ajute o perioadă, e în vacanță și a venit să ne ajute. Esta mai ușor într-adevăr că e cineva acolo pe care poți să te bazezi.

Dar având în vedere că noi i-am crescut singuri, acum e foarte dificil că trebuie să mai vină cineva, mai bine îl las pe Andrei”, a spus vedeta.

ADVERTISEMENT