Life

Ce salarii aveau Mircea Badea și Teo Trandafir la începuturile carierei în televiziune. ”Muream de foame împreună”

Câți bani primeau Teo Trandafir și Mircea Badea, în urmă cu mai bine de 20 de ani. Cei doi abia supraviețuiau de la o lună la alta
19.01.2024 | 07:16
Ce salarii aveau Mircea Badea si Teo Trandafir la inceputurile carierei in televiziune Muream de foame impreuna
Ce salarii primeau Teo Trandafir și Mircea Badea în urmă cu mai bine de 20 de ani. Sursa foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Una dintre cele mai longevive prietenii din lumea mondenă este cea dintre Teo Trandafir și Mircea Badea. La finalul anilor ’90, cei doi au fost colegi de pupitru la ”Bună dimineața, România!”. Apoi, și-au continuat parcursul jurnalistic la matinalul de la Antena 1. Acum, viața i-a adus din nou împreună, după aproape 29 de ani de la prima lor emisiune.

Câți bani primeau pe lună Teo Trandafir și Mircea Badea

Teo Trandafir a început anul 2024 în forță. Vedeta a făcut un pas important și s-a alăturat colegilor de breaslă care moderează podcasturi. Pentru Teo, acesta este un proiect special. Drept dovadă, primul invitat a trebuit să fie unul pe măsură.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea a fost cel care a deschis seria podcasturilor ”Gând la gând cu Teo”, moderate de buna lui prietenă. Pentru că se o cunosc de mai bine de două decenii, celor doi le-a fost foarte ușor să discute sincer și relaxat.

Poate că nu mulți își mai amintesc, dar în perioada cuprinsă între 1995 și 1997, Mircea Badea și Teo Trandafir au fost colegi de pupitru. Jurnaliștii au prezentat timp de doi ani ”Bună dimineața, România!”, emisiunea de pe Tele7 ABC. Apoi, au continuat să prezinte matinalul de la Antena 1. Aceea a fost ultima emisiune în care au putut fi văzuți împreună.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, carierele lor s-au separat și fiecare dintre ei s-a implicat în proiecte diferite. Însă, un singur lucru a rămas neschimbat. Și anume, prietenia care îi leagă de ani de zile.

Cei doi jurnaliști au avut zile în care au făcut foamea

Pentru Teo Trandafir, Mircea Badea este o persoană specială care a inspirat-o și care a ocupat mereu un loc special în inima ei. Tocmai de aceea, vedeta a vrut ca primul ei podcast să fie un interviu sincer, față în față cu jurnalistul.

ADVERTISEMENT

Deși se cunosc de atâția ani de zile, a fost pentru prima dată când Mircea Badea a mers acasă la Teo Trandafir. ”Gând la gând cu Teo” a fost ocazia perfectă pentru care jurnalistul de la Antena 3 să fie sincer și să își deschidă sufletul în fața fanilor.

Teo a abordat diverse subiecte cu bunul ei prieten și au vorbit inclusiv despre salariile pe care le primeau la vremea aceea. Pentru că sunt jurnaliști profesioniști și de renume, mulți s-ar fi așteptat ca cei doi să fi fost plătiți regește. Ei bine, nu.

ADVERTISEMENT

Atât Teo Trandafir, cât și Mircea Badea au recunoscut că nu aveau deloc salarii mari pe vremea când lucrau la Tele7 ABC sau la Antena 1. Cei doi primeau 100 de dolari pe lună și abia dacă reușeau să supraviețuiască. Tocmai de aceea, mai în glumă, mai în serios, au recunoscut că existau momente în care făceau foamea.

”Noi luam pe atunci 100 de dolari pe lună. Oamenii spun: ‘Păi da, dar pe atunci, vezi doamne, erau bani’. Nu erau bani, erau tot 100 de dolari pe o lună. Tu îmi aduceai să mănânc, pentru că eu nu aveam bani de mâncare, sendvișuri cu piure.”, a spus Teo în podcastul său.

ADVERTISEMENT