Life

Cu ce se ocupă părinții lui Mircea Badea. Familia e mândră de prezentatorul de la Antena 3

Care sunt meseriile pe care le au părinții lui Mircea Badea. Cei dragi au numai cuvinte de laudă pentru renumitul moderator.
16.01.2024 | 10:45
Cu ce se ocupa parintii lui Mircea Badea Familia e mandra de prezentatorul de la Antena 3
Care sunt meseriile pe care le au părinții lui Mircea Badea. Cei dragi au numai cuvinte de laudă pentru renumitul moderator. Sursa foto: qmagazine.ro / instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă părinții lui Mircea Badea. Familia e mândră de prezentatorul de la Antena 3, dar și de sora sa, Naty, care calcă pe urmele mamei. Celebrul jurnalist nu vorbește foarte des despre persoanele apropiate.

Care sunt meseriile pe care le au părinții lui Mircea Badea. Cei dragi au numai cuvinte de laudă pentru renumitul moderator

Care sunt meseriile pe care le au părinții lui Mircea Badea. Cei dragi au numai cuvinte de laudă pentru renumitul moderator care are o relație sentimentală cu antrenoarea de fitness Carmen Brumă. Au împreună și un băiat.

ADVERTISEMENT

Mama jurnalistului, Mariana, s-a născut în orașul Balș din județul Olt, unde a urmat cursurile Liceului Petre Pandrea. Mai târziu, a absolvit Facultatea de Litere din București și a fost profesoară la Școala Superioară Comercială Nicolae Kretzulescu.

A lucrat vreme de 35 de ani în învățământul românesc și a făcut parte o vreme lungă din Comisia națională de Limba și literatura română din cadrul Ministerului Învățământului. A primit Distincția Gheorghe Lazăr și Diploma de Excelență.

ADVERTISEMENT

De asemenea, mama lui Mircea Badea a fost director adjunct la Teatrul Mic, în vremea directoratului scriitorului Dinu Săraru. Mariana Badea a lansat numeroase cărți de specialitate, în special de gramatică. În prezent, deține o editură alături de soțul său, Gheorghe Badea.

În ceea ce îl privește pe tatăl prezentatorului de la Antena 3, acesta a venit pe lume în luna februarie, la Craiova. A terminat Facultatea de Matematică și după pensionare a devenit administrator al afacerii de familie.

ADVERTISEMENT

Mircea Badea, aprecieri din partea mamei sale, Mariana

Mircea Badea are numai aprecieri din partea mamei sale, Mariana, în ciuda faptului că nu îi place să discute despre cunoscutul jurnalist de la Antena 3. Prezentatorul este lăudat pentru o calitate importantă.

„Nu-mi place să vorbesc despre el! Cea mai mare calitate a lui este corectitudinea care în timpurile pe care le trăim, s-a transformat, pentru el, în cel mai mare defect. În plus, are simțul datoriei, ca Antigona.

ADVERTISEMENT

Pe Mircea l-am pregătit pentru bacalaureat o săptămână. Eu stăteam pe canapea, înconjurată de o stivă de cărți, iar el se plimba de la ușă la fereastră. Așa a învățat, plimbându-se.

A luat 10. Mircea are o memorie incredibilă. Citea o poezie de două ori și apoi o recita perfect”, a spus mama lui Mircea Badea într-un interviu pe care l-a acordat la un moment dat publicației qmagazine.ro.

ADVERTISEMENT