Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce salarii plătește Gigi Becali lunar la FCSB: „Am tăiat mult la academie!”

Gigi Becali a vorbit despre salariile pe care le plătește lunar la FCSB, spunând că a tăiat mult de la academia „roș-albaștrilor”.
06.08.2023 | 15:58
Ce salarii plateste Gigi Becali lunar la FCSB Am taiat mult la academie
Ce salarii plătește Gigi Becali lunar la FCSB. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României a mai spus la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI ce salariu primește Vlad Chiricheș, dar și că îl dă pe Joyskim Dawa la Olympiakos, dacă grecii vor plăti 3.000.000 de euro.

Ce salarii plătește Gigi Becali lunar la FCSB

Gigi Becali a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre salariile pe care le plătește lunar la FCSB, spunând că dă aproximativ 600.000 de euro pe lună, explicând și cum a reușit să facă economie.

ADVERTISEMENT

„Ca să închei povestea cu Dawa, dacă Olympiakos dă 3 milioane de euro pe el, îl dați, subiect închis!”, a spus moderatorul emisiunii Horia Ivanovici.

„Dacă Olympiakos dă 3 milioane de euro pentru Dawa. Banii la mine, nu știi?”, a fost replica lui Gigi Becali. De asemenea și Malcom Edjouma ar putea să plece de la FCSB, informație dezvăluită în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„Legat de contracte, sunt curios, cât cheltuiți acum pe lună, domnule Becali?”, l-a întrebat Horia Ivanovici pe patronul FCSB-ului, iar răspunsul acestuia l-a uimit.

„Dăm vreo 500.000-600.000 de euro, cu tot cu academia dăm 600.000 de euro pe lună, dar nici n-am mai vrut să aflu, să mă uit pe acte”, a fost răspunsul lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Ce salariu câștigă Vlad Chiricheș

„Cum? Doar atât de puțin? Adică la jucătorii ăștia pe care i-ați adus dați doar atât? Nu e puțin, dar mă așteptam la mai mult”, a spus Horia Ivanovici, surprins de răspunsul lui Gigi Becali.

„Am dat șase jucători și am luat patru. Dacă mă duc să dau lunar 1 milion de euro, o să pic în cap. Chiricheș are 40.000 de euro pe lună. Am tăiat mult la academie, acolo am umblat, păi spuneți-mi un jucător pe care l-a dat”.

ADVERTISEMENT

„Bun, Pantea, dar decât să fac cheltuieli lunare multe, mai bine dau 1 milion jumate pe unul tânăr când îl văd și gata. Sunt cheltuieli mari lunare. Alții stau să critice ce fac eu”, a mai spus Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, cea mai tare emisiune de sport din România, poate fi următită LIVE numai pe homepage-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Chiar dacă ați ratat transmisiunea în direct, puteți să vizionați premiera în aceeași zi, de la 17:30, pe contul nostru de YouTube și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

“Ce SALARII plateste Gigi Becali LUNAR la FCSB”

ADVERTISEMENT
Tags:
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat...
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat decisiv lumea în care trăim
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Mai multe judeţe intră de la 12.00 sub avertizare de ploi, grindină şi...
Mai multe judeţe intră de la 12.00 sub avertizare de ploi, grindină şi vijelii. Vremea se schimbă radical în următoarele ore
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani:...
Ion Țiriac și-a dezvăluit marele regret al vieții, ajuns la 85 de ani: Nu aș mai face la fel niciodată!
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Cea mai bună plăcintă cu brânză dulce. Umplutura e o explozie a gusturilor
Cea mai bună plăcintă cu brânză dulce. Umplutura e o explozie a gusturilor
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce...
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele