News

Ce salariu are, de fapt, George Simion. Câți bani câștigă ca deputat în Parlamentul României

Co-președinte al partidului AUR (Alianța pentru Unirea Românilor), George Simion, și-a dezvăluit salariul pe care-l obține ca deputat în Parlamentul României
15.01.2022 | 20:18
Ce salariu are de fapt George Simion Cati bani castiga ca deputat in Parlamentul Romaniei
George Simion, și-a dezvăluit salariul pe care-l obține ca deputat în Parlamentul României. Foto: Faceboo/George Simion
ADVERTISEMENT

George Simion a dezvăluit cât câștigă lunar din funcția de deputat. Co-președinte al partidului AUR (Alianța pentru Unirea Românilor) s-a filmat în luna decembrie când a mers să-și ridice drepturile bănești de la Parlamentul României.

În clipul postat pe pagina de Facebook, Simion a lansat și câteva ironii la adresa colegilor din celelalte partide, despre care afirmă că pleacă în Dubai pe banii românilor.

ADVERTISEMENT

„Erau prea săraci, nu-și permiteau din banii lor să își plătească un Crăciun în Dubai, așa că se duce Gorghiu, cu Fenechiu, cu Cîțu, frumos în Dubai, pe banii voștri, românilor!”, a declarat liderul AUR.

Cât câștigă George Simion ca deputat în Parlamentul României. Co-președintele partidului AUR  și-a dezvăluit salariul

George Simion a devenit cel activ personaj de pe scena politică din România. Acesta a ieșit în evidență în ultimul timp prin protestele organizate împotriva restricțiilor, dar și prin faptul că a fost cea mai vocală voce care s-a opus obligativității vaccinării și certificatului verde. Acesta a militat pentru libertatea de alegere a fiecărui individ.

ADVERTISEMENT

De asemenea, liderul partidului AUR a creat câteva momente inedite pe final de an. Mai întâi l-a certat pe Nicușor Dan, iar apoi l-a dat de gol pe Daniel Fenechiu că fumează pe holurile din clădirea Parlamentului.

Ei bine, pe finalul anului anterior, George Simion a dezvăluit și salariul primit de la Parlament. Deputatul AUR s-a filmat chiar în momentul când a mers să-și ridice drepturile bănești.

ADVERTISEMENT

Nu a ratat momentul pentru trimite din nou săgeți către câțiva oameni politici.  „Opt parlamentari pleacă în Dubai. Gorghiu, Cîțu, Fenechiu, unul de la UDMR. Din banii voștri!”, a declarat Simion în clipul de pe Facebook.

George Simion are un salariu de 12.000 de lei. „90% din această sumă eu o donez în fiecare lună”

„Ca să înțelegeți voi cât câștigă un parlamentar, în plicurile astea sunt bani. Pui de chirie, pui de diurnă, pui de transport… Păi, vreți să se transporte singuri parlamentarii până în Dubai?

ADVERTISEMENT

Opt parlamentari pleacă în Dubai. Gorghiu, Cîțu, Fenechiu, unul de la UDMR. Din banii voștri! Statul român dă vreo 12.000 de euro pe lună doar așa… ce vedeți și ce vă arăt eu!

Erau prea săraci, nu-și permiteau din banii lor să își plătească un Crăciun în Dubai, așa că se duce Gorghiu, cu Fenechiu, cu Cîțu, frumos în Dubai, pe banii voștri, românilor!

Uite, ca să vă arăt… 12.168 de lei. 90% din această sumă eu o donez în fiecare lună”, a spus George Simion într-un video postat pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT