Fotbal international

Ce salariu va avea Ianis Hagi la Glasgow Rangers. Internaționalul român e cu gândul la barajul cu Islanda

08.06.2020 | 19:13
Ce salariu va avea Ianis Hagi la Glasgow Rangers Internationalul roman e cu gandul la barajul cu Islanda
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Ianis Hagi a fost achiziționat definitiv de Glasgow Rangers de la RC Genk, iar acum s-a aflat ce salariu va avea internaționalul român la gruparea scoțiană.

Ce salariu va avea Ianis Hagi la Glasgow Rangers

Conform site-ului footballtransfertavern.com, Ianis Hagi va încasa de la Glasgow Rangers un salariu de trei milioane de lire sterline în cei trei ani pe care urmează să-i petreacă la Ibrox Park.

ADVERTISEMENT

Astfel, fiul ”Regelui” va încasa 19.200 de lire sterline pe săptămână, o sumă mult mai mare decât media de 12.495 de lire sterline pe care o plătește Glasgow Rangers pentru ceilalți jucători din lot.

După ce a fost achiziționat definitiv de Glasgow Rangers, Ianis Hagi a plecat în Scoția, dar gândul său este în continuare la echipa națională și la barajul cu Islanda care ne poate deschide drumul spre Euro.

ADVERTISEMENT

”Mă gândesc la naționala de seniori, dar și la partidele de la Olimpiadă”

”Atâta timp cât există un meci de baraj, avem șanse să jucăm la Euro. Nu contează când se va juca meciul, noi trebuie să fim pregătiți sută la sută. Suntem jucători de echipă națională și trebuie să dăm randament și să ne calificăm”, a declarat el la TVR Sport, conform prosport.ro.

Deși încearcă să fie diplomat atunci când vine vorba de numirea lui Mirel Rădoi la cârma primei reprezentative, Ianis Hagi lasă de înțeles că este o mutare acceptată cu bucurie de jucătorii promovați de la tineret.

ADVERTISEMENT

”Noi, cei care am fost la tineret, am început să jucăm din ce în ce mai mult… jucătorii care au fost la echipa națională, cei mai în vârstă, cei care au experiență mai mare, sunt foarte buni… Cu siguranță, Mister va decide lotul care este cel mai bine pregătit pentru a juca cu Islanda”, a spus Ianis.

”Performanța de anul trecut m-a făcut să-mi doresc mai mult. Mă gândesc la naționala de seniori, dar și la partidele de la Olimpiadă… Mă gândesc la faptul că în acest moment puteam să mă pregătesc pentru Campionatul European sau pentru Olimpiadă, așa că dorința de a veni la națională și de a juca este mult mai mare”, a continuat el.

ADVERTISEMENT

”Mai este mult până la anul, dar îmi doresc să joc la Olimpiadă, știind că am și pus umărul pentru a ne califica după atâția ani. Nu știu dacă mă mai pot întâlni cu o asemenea oportunitate și îmi doresc foarte mult să obțin rezulte la Olimpiadă”, a încheiat Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT