Life

Ce se întâmplă cu averea lui Alex Bodi. Decizia luată de autorități în cazul afaceristului

S-a aflat ce se întâmplă cu averea lui Alex Bodi. Ce au decis autoritățile în cazul fostului soț al Biancăi Drăgușanu?
28.06.2021 | 10:07
Ce se intampla cu averea lui Alex Bodi Decizia luata de autoritati in cazul afaceristului
Ce se înâmplă cu averea lui Alex Bodi. Decizia luată de autorități în cazul afaceristului. Sursa foto: capital.ro
ADVERTISEMENT

O decizie a fost luată de către autorități cu privirea la averea lui Alex Bodi. Fostul Biancăi Drăgușanu a reușit să scape de sechestru după ce s-a luptat luni întregi pentru a-și demonstra nevinovăția.

În toamna anului trecut, Alex Bodi a fost ridicat din propria locuință de către procurorii DIICOT. Afaceristul a fost acuzat de trafic de persoane și de droguri de mare risc, după care a fost plasat timp de câteva luni în arest la domiciliu.

ADVERTISEMENT

Ce se înâmplă cu averea lui Alex Bodi. Decizia luată de autorități

Alex Bodi a scăpat de o grijă și se poate bucura de bunurile pe care le are. Afaceristului i-a fost ridicat sechestrul pe casă, mașină, ceasuri și alte bunuri de valoare, scrie spynews.ro.

După luni bune, fostul soț al Biancăi Drăgușanu poate respira ușurat. La un moment dat, Alex Bodi a declarat, în cadrul unui interviu, că tot răul a fost spre bine.

ADVERTISEMENT

În luna noiembrie a anului trecut, Alex Bodi a fost ridicat de mascați din vila lui aflată în afara Bucureștiului.

Afaceristul a stat în spatele gratiilor timp de o lună, după care a fost plasat în arest la domiciliu, pe care l-a petrecut alături de fosta iubită, Daria Radionova.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi a fost cercetat într-un dosar, alături de alte 29 de persoane, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, proxenetism, șantaj, sustragere de sub sechestru, trafic de minori, deținere de droguri de risc, fără drept, pentru consum propriu, spălarea banilor și mărturie mincinoasă.

„Tot răul ăsta a fost spre bine”

Alex Bodi a declarat, la un moment dat, că tot răul de care a avut parte a fost spre bine și că și-a dat seama de multe lucruri de când a fost arestat.

ADVERTISEMENT

„Momentan, chiar după cele întâmplate, chiar dacă a fost o încercare foarte grea pentru mine, și cred că pentru orice, chiar vreau să subliniez că tot răul ăsta a fost spre bine.

Îți dai seama de adevăratele persoanele care îți rămân alături indiferent de momentele prin care treci, de situație, chiar dacă ai sau nu nevoie de ei, important este să știi că ai pe cine te baza.

Cei care mi-au întors spatele, de fapt, și-au întors lor spatele pentru că mie nu-mi întoarce nimeni spatele, pentru că nu am nevoie de nimeni și nu am avut niciodată”, a declarat afaceristul la Antena Stars, cu ceva timp în urmă.

ADVERTISEMENT
Tags: