Life

Ce se întâmplă cu Adrian Daminescu. A fost diagnosticat cu cancer la plămâni în urmă cu doi ani de zile

Ce face și cum se simte în prezent Adrian Daminescu. Celebrul artist a aflat acum 2 ani că suferă de cancer la plămâni.
12.06.2023 | 07:42
Ce se intampla cu Adrian Daminescu A fost diagnosticat cu cancer la plamani in urma cu doi ani de zile
Ce face și cum se simte în prezent Adrian Daminescu. Celebrul artist a aflat acum 2 ani că suferă de cancer la plămâni. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu interpretul piesei Și m-am îndrăgostit de tine. A fost diagnosticat cu cancer la plămâni în urmă cu doi ani de zile. Cântărețul a dezvăluit ce urmează să facă mai departe din punct de vedere profesional.

Ce face și cum se simte în prezent Adrian Daminescu. Celebrul artist a aflat acum 2 ani că suferă de cancer la plămâni

Adrian Daminescu a spus ce face și cum se simte în prezent, după ce în urmă cu 2 ani a descoperit că suferă de cancer la plămâni. Diagnosticul crut l-a făcut să ia o pauză pe plan muzical, însă acum își dorește să revină.

ADVERTISEMENT

Renumitul compozitor în vârstă de 66 de ani nu a renunțat la marea sa pasiune, muzica, precizând că nu duce lipsă de proiecte. Îndrăgitul artist se va număra printre participanții de la Festivalul de muzică ușoară Mamaia 2023.

Asta înseamnă că în perioada 25 – 27 august va urca pe scena concursului care îi trezește foarte multe amintiri frumoase. De asemenea, vedeta a pus bazele unei asociații care are drept scop dezvoltarea culturală a țării noastre.

ADVERTISEMENT

„La pescuit am reînceput să ies după o pauză de mai bine de doi ani, căci starea de sănătate nu mi-a permis. Acum, că totul este în regulă, încep din nou activitățile întrerupte în vara anului 2021, adică și activități recreative, dar și cele artistice.

Am pus bazele Asociației pentru Dezvoltarea Culturală și Socială a României Columna și vreau să mă implic foarte mult îndeosebi pe partea de activități sociale a acestei asociații. Așa că, am de lucru, nu mă plâng”, a declarat Adrian Daminescu pentru playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Adrian Daminescu, pe scena muzicală de ani buni

Adrian Daminescu este pe scena muzicală de ani buni, primul său succes în calitate de artist având loc în anul 1996, când a apărut la Festivalul de la Mamaia. Până în 1991 artistul a continuat că facă furori în industrie.

Din păcate, cariera i-a adus și foarte multe dezamăgiri, una dintre ele fiind legată de cântecul România pe care l-a compus la Londra, în 1990. Acesta a fost lansat după Mineriada care a avut loc între 13 și 15 iunie din același an.

ADVERTISEMENT

„L-am prezentat în festival, nu a obținut niciun premiu, deși am avut 25 minute de aplauze (cu toată lumea în picioare) și mari compozitori din comisia festivalului, care erau convinși că melodia mea va lua trofeul”, a mai spus Adrian Daminescu pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT