News

Ce se întâmplă cu Alexia, adolescenta din Botoșani cu brațele replantate. Tânără își depășește limitele

Alexia, fata din Botoșani cu brațele replantate, bifează o nouă reușită în viață. Sâmbătă, 8 iulie, adolescenta și-a lansat primul videoclip.
09.07.2023 | 17:16
Ce se intampla cu Alexia adolescenta din Botosani cu bratele replantate Tanara isi depaseste limitele
Alexia, fata din Botoșani cu brațele replantate, o nouă reușită în viață. Și-a lansat primul videoclip. Sursa foto: ȘtirileProTV / captură YouTube / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexia, adolescenta din Botoșani cu brațele replantate după accidentul teribil din noiembrie 2022, demonstrează zi de zi că poate să își depășească toate limitele. După lupta cruntă de pe patul de spital, fata a bifat acum o nouă reușită remarcabilă.

Alexia, fata din Botoșani cu brațele replantate, o nouă reușită în viață. Și-a lansat primul videoclip

La finalul anului trecut, Alexia, o tânără de 15 ani, a fost victima unui cumplit accident rutier, pe raza județului Iași. În urma evenimentului, copila și-a pierdut brațele și părea să aibă o viață de coșmar.

ADVERTISEMENT

Lupta ei și cea a medicilor din jur i-au redat însă speranța. După mai multe operații complicate, medicii de la Spitalul de Pediatrie Sfânta Maria din Iași au reușit să îi replanteze ambele brațe.

După intervenția chirurgicală, de la zi la zi, copila a demonstrat că poate să doboare orice obstacol. Mai întâi, pe 1 februarie 2023, Alexia s-a întors la școală. Colegii săi au primit-o cu emoție și multă căldură.

ADVERTISEMENT

”Dovadă că minunile există… E dimineață. E cam răcoare. Dar e o nouă zi… E AZI. Alături de cei mai faini puștani din Laurian, îmbrățișând-o pe Alexia. Bine ai re-venit în banca ta, fată dragă!”, a spus, la acea vreme, diriginta Alexiei, Cristina Zvanciuc de la la Colegiul Național ”A. T. Laurian” din Botoșani.

Apoi, în aprilie, Alexia, a dansat din nou. Aceasta a participat la un festival din zona Moldovei, alături de colegii ei. Imaginile cu fata au fost surprinse pe scena de la Parcul Cornișa, din Botoşani.

ADVERTISEMENT

Acum, chiar în acest weekend, sâmbătă, 8 iulie 2023, Alexia a bifat o nouă reușită de excepție. Adolescenta din Botoșani și-a lansat propriul videoclip. La 24 de ore de la lansare, piesa ”Gândul” a adunat peste 7.500 de vizionări și numeroase aprecieri.

Alexia, implicată într-un cumplit accident rutier

Reamintim că, la jumătatea lunii decembrie, anul trecut, un autocar cu 35 de persoane la bord s-a răsturnat în județul Iași, municipiul Pașcani. Peste 20 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Printre răniți s-a aflat și Alexia Tudose. Cazul ei a fost unul foarte dificil, întrucât adolescenta își pierduse ambele brațe.

ADVERTISEMENT

Salvarea Alexiei a fost fratele său, cu doar un an mai mare. Acesta i-a găsit unul dintre brațe printre fiare. Ulterior, un alt înger a apărut în viața copilei, e vorba de medicul Sidonia Susanu, coordonatorul Secţiei de Chirurgie Plastică de la Spitalul de Copii ”Sf. Maria” din Iași.

ADVERTISEMENT