Life

Ce se întâmplă cu Andrei Ștefănescu? Natalia Mateuț și Cătălin Cazacu a prezentat fără el emisiunea de la Antena Stars

Showbiz Report s-a filmat fără Andrei Ștefănescu! Emisiunea a fost prezentată doar de Cătălin Cazacu și Natalia Mateuț, iar el a lipsit.
13.12.2022 | 10:49
Ce se intampla cu Andrei Stefanescu Natalia Mateut si Catalin Cazacu a prezentat fara el emisiunea de la Antena Stars
Andrei Ștefănescu a lipsit de la Showbiz Report. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ediția de marți, 13 decembrie 2022 a emisiunii Showbiz Report, difuzată pe Antena Stars a avut loc fără Andrei Ștefănescu. Cătălin Cazacu și Natalia Mateuț au început emisiunea cu voie bună, în ciuda lipsei colegului lor de platou.

De ce a lipsit Andrei Ștefănescu de la Showbiz Report. Natalia Mateuț și Cătălin Cazacu au prezentat emisiunea  fără el

O emisiune în direct vine la pachet cu mai multe riscuri. Pe lângă invitații care uneori nu pot fi controlați, se întâmplă și ca moderatorii să întâmpine probleme și să lipsească.

ADVERTISEMENT

Asta s-a întâmplat și în ediția de marți, 13 decembrie a emisiunii Showbiz Report, care a debutat fără Andrei Ștefănescu.

Cătălin Cazacu și Natalia Mateuț, colegii săi de la Antena Stars, au început emisiunea plini de voie bună, ca de obicei, chiar dacă nu l-au avut alături și îndrăgitul prezentator.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat motivul pentru care Andrei Ștefănescu nu și-a făcut apariția în platou în această dimineață. Astfel, fanii vedetei pot răsufla ușurați, căci acesta nu a plecat din familia Antena Stars și nici nu are probleme.

De fapt, prezentatorul Showbiz Report se află la filmări pentru emisiunile de sărbători. O situație similară a existat și în urmă cu câteva luni, atunci cea care a lipsit a fost Natalia Mateuț. 

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă era, la momentul respectiv, plecată împreună cu alte vedete ale postului să înregistreze promo-ul pentru show-urile difuzate în timpul verii.

Andrei Ștefănescu a mai lipsit de la Antena Stars

Nu este prima dată când Andrei Ștefănescu nu a prezentat emisiunea Showbiz Report. În luna iunie, moderatorul a fost absent…motivat din emisiune.

ADVERTISEMENT

Andrei Ștefănescu rămăsese blocat în aeroport, deoarece avionul cu care trebuia să ajungă în București a avut o întârziere de câteva ore bune.

„Am o veste bună și una proastă. O să încep cu aia bună. N-am zburat cu un avion care nu se știe ce se întâmplă cu el. Vestea proastă, e aici. Nu știu dacă se vede, are avionul întârziere trei ore.

După cum vedeți e zăpadă mare de tot și e normal să fie întârzieri mari la avioane. De abia acum au terminat să dea zăpada, de aia e curat”,  a declarat Andrei Ștefănescu.

La momentul respectiv, vedeta Antena Stars era revoltată că nu a ajuns la timp, deși alesese metoda de transport cea mai rapidă și mai sigură, din punctul său de vedere. Andrei Ștefănescu a fost ironic și a concluzionat că responsabilă pentru întârziere este vremea.

Mai mult, el afirma că deja s-a împrietenit cu ceilalți oameni blocați pe aeroport și că îi pare rău că trebuie să se despartă de ei.

„E curată pista, oamenii aceștia au muncit de la prima oră a dimineții, de la 5. Mai stăm pe aici că e frumos, stăm la plajă, e nebunie. Toată lumea își dorește să facă plajă pe aeroport. Super. 

Noi tot pe aeroport. Știți, e frumos aici, e nebunie. Pentru cei îngrijorați au dat zăpada, e superb. Acum se poate decola, așteptăm avionul, e pe drum spre noi. 

Oricum ce-i frumos e că ne-am împrietenit. Suntem aici o familie, ne și pare rău că plecăm acum, pe bune. Mâncare, tot, băutură”, a completat moderatorul Showbiz Report.

ADVERTISEMENT