Sport

Dorinel Munteanu, încă o ieşire grosolană! Eliminat în finalul meciului cu Dinamo după ce l-a înjurat pe arbitru

Dorinel Munteanu a fost eliminat cu 20 de minute înainte de finalul meciului cu Dinamo. Antrenorul Oţelului Galaţi l-ar fi înjurat pe arbitrul asistent.
18.02.2024 | 21:58
Dorinel Munteanu inca o iesire grosolana Eliminat in finalul meciului cu Dinamo dupa ce la injurat pe arbitru
Dorinel Munteanu, încă o ieşire grosolană! Eliminat în finalul meciului cu Dinamo după ce l-a înjurat pe arbitru. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

În ultimele săptămâni, Dorinel Munteanu a fost în lumina reflectoarelor pentru mai multe episoade controversate. Antrenorul Oţelului Galaţi a avut un comportament reprobabil şi pe terenul lui Dinamo.

Dorinel Munteanu, încă o ieşire grosolană! Eliminat după ce l-a înjurat pe arbitru

Cu 20 de minute înainte de final, Dorinel Munteanu a văzut cartonaşul roşu după ce l-a înjurat pe arbitrul de margine. Asistentul nu a trecut cu vederea cuvintele grele ale lui “Munti” şi l-a raportat centralului Andrei Moroiţă.

ADVERTISEMENT

Arbitrul a venit la margine şi i-a arătat cartonaşul roşu antrenorului de la Oţelul Galaţi. Munteanu a plecat în tribune, nu înainte de a avea un gest reprobabil la adresa arbitrului.

Munteanu, scandal şi în Giuleşti: “Câțiva au fost mai bronzați puțin”

A fost scandal şi în urmă cu două săptămâni în Giuleşti din cauza declaraţiilor date de Dorinel Munteanu. Antrenorul Oţelului Galaţi i-a numit “bronzaţi” fanii Rapidului, formulare care a stârnit multe controverse:

ADVERTISEMENT

“Așa joviali arbitri nu am văzut. Așa de joviali au fost cu tragerile de timp, cu cârceii. A fost foarte bun arbitrajul, extraordinar! Ce să zic, îi știu de mult pe fanii Rapidului. Sunt suporteri foarte buni.

Nu toți, câțiva au fost mai bronzați puțin. Încă o dată, ce poți să întrebi când jucătorii au dezamăgit total?”, a spus atunci Dorinel Munteanu, declaraţie întoarsă pe toate părţile în spaţiul public.

ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu susţine că soţia sa a fost agresată

Antrenorul a fost reclamat la CNCD şi riscă o amendă de 30.000 de lei pentru declaraţiile făcute la finalul meciului Rapid – Oţelul 2-1. Munteanu a declarat deja că va ataca sentinţa dacă va exista o asemenea decizie.

Iar înaintea meciului cu Dinamo, Dorinel Munteanu a declarat la conferinţa de presă că soţia sa a fost agresată pe reţelele de socializare. Tot scandalul a pornit în contextul în care Paulina Mihailopol, partenera sa de viață, ar fi încercat să înregistreze în nume personal sigla clubului Oțelul Galați la OSIM:

ADVERTISEMENT

“Sub nicio formă eu sau mai ales soția mea, care a fost agresată de câțiva oameni pe toate rețelele de socializare… Nimeni nu știe ce rol a avut soția mea, împreună cu mine, de când am preluat echipa. Să o aducem din întuneric, de unde am preluat-o, să o aducem la lumina Superligii. Această discuție va continua”, a spus Dorinel.

ADVERTISEMENT