Life

Ce se întâmplă cu emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV: “Avem o pauză puțin mai lungă”

Anunțul făcut de Cristi Brancu în legătură cu emisiunea sa de la Prima TV. Ce a spus prezentatorul despre ”Exclusiv VIP”.
05.01.2024 | 20:02
Ce se intampla cu emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV Avem o pauza putin mai lunga
Ce veste a dat Cristi Brancu despre emisiunea sa. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Cristi Brancu, îndrăgitul prezentator de la Prima TV, a oferit noi detalii despre emisiunea sa, ”Exclusiv VIP”. Ce se întâmplă cu formatul? De asemenea, moderatorul a dezvăluit cum a sărbătorit Revelionul. S-a bucurat de noaptea dintre ani într-o destinație de vis.

Ce s-a întâmplat cu emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV

Cristi Brancu este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din țară, iar emisiunea sa, ”Exclusiv VIP”, difuzată pe Prima TV, va fi într-o ”pauză puțin mai lungă” , în ianuarie, conform declarațiilor sale. Tot el a dezvăluit și motivul.

ADVERTISEMENT

Pe parcursul pauzei, Cristi Brancu și echipa sa adună filmări spectaculoase pentru a le difuza pe micile ecrane în curând. ”Avem o pauză puțin mai lungă în ianuarie, timp în care adunăm filmări spectaculoase și venim cu idei noi”, a precizat Cristi Brancu pentru ciao.ro

Pentru aceeași sursă a mărturisit și ce planuri are pentru 2024. Întrebat dacă va lansa un podcast, el a precizat că: ”am reușit să devin o prezență mult mai consistentă în 2023 pe rețelele online. Și în acest an, ne veți vedea în filmări online virale”, a mai spus Cristi Brancu.

ADVERTISEMENT

Cum a sărbătorit Cristi Brancu Revelionul. Ce locație a ales pentru noaptea dintre ani

Cât despre noaptea dintre ani, Cristi Brancu a celebrat-o peste hotare, în Dubai. Aici a mers cu întreaga familie și a dat ”La mulți ani” într-o locație de lux din oraș. Prezentatorul a petrecut până la trei dimineața și a asistat la un spectacol unic de artificii.

”A fost o seară minunată, petrecută la The Restaurant, centrul principal de atracție al Address Beach Resort din Dubai. O seară călduroasă, cu muzică și dans, la doi pași de plajă, unde am văzut la miezul nopții focurile de artificii magnifice de pe toată coasta maritimă a Dubaiului.

ADVERTISEMENT

Am petrecut până la 3 dimineața, cu speranța că 2024 va fi la fel de cald și prietenos că această petrecere la care au fost oameni de pe toate continentele. Am sărbătorit și un nou contract semnat de Oana în Dubai pentru brandul ei de cosmetice.

A fost un an intens, plin de provocări și de momente reușite. Era nevoie de o pauză! De aceea, am refuzat toate ofertele de prezentare pentru Sărbători. A fost o vacanță binemeritată”, a mai precizat Cristi Brancu pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT

Dincolo de lumina reflectoarelor și succesul în televiziune, Cristi Brancu are acasă o familie frumoasă. Moderatorul de la Prima TV este căsătorit din anul 2008 cu Oana Turcu, iar alături de aceasta are un fiu pe nume Tudor Brancu.

ADVERTISEMENT