Life

Cristi Brancu îi ”ceartă” pe șefii Kanal D după ce au zburat-o pe Teo Trandafir

Cristi Brancu a vorbit despre ieșirea lui Teo Trandafir de pe micile ecrane, vedetă cu care a realizat câteva emisiuni împreună, în pandemie.
29.09.2023 | 16:21
Cristi Brancu ii cearta pe sefii Kanal D dupa ce au zburato pe Teo Trandafir
Cristi Brancu e de părere că Teo Trandafir trebuie și merită să fie în continuare pe micul ecran. Foto: Prima TV/ Facebook/ Kanal D/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Cristi Brancu se numără printre puținii prezentatori de la noi care mai face emisiuni mondene live, după-amiază. De când a dispărut Teo Trandafir de la Kanal D, Brancu se mai bate pentru audiențe doar cu Cătălin Măruță. Acest lucru, în mod evident, îl onorează, dar îl și responsabilizează.

Cristi Brancu o vede în continuare pe micile ecrane pe Teo Trandafir, deși Kanal D a lăsat-o fără emisiune

În perioada pandemiei de coronavirus, până ca Brancu să ajungă la Prima TV, jurnalistul a realizat câteva podcasturi cu Teo Trandafir în care dezbăteau anumite subiecte. Tocmai în calitatea aceasta, de om care o cunoaște foarte bine pe Teo și de admirator pentru tot ce a făcut în televiziune, a comentat, pentru FANATIK, cum vede situația profesională a prezentatoarei.

ADVERTISEMENT

În opinia sa, Teo Trandafir ar merita să fie în continuare pe sticlă. Ar vedea-o poate chiar în alt format, căci mai are multe de spus. Opinia lui Cristi Brancu ar putea fi interpretată ca un duș rece pentru șefii de la Kanal D, chiar dacă realizatorul Exclusiv VIP nu a vorbit în mod explicit despre decizia ca postul să se debaraseze de Teo Trandafir.

Brancu se mai bate doar cu Măruță pe tronsonul său orar

Cristi Brancu ne-a mai spus că în continuare crede în formatul pe care îl prezintă, deși mai sunt puțini prezentatori care fac o emisiune în direct, la orele după-amiezii, zi de zi. Ce-i drept, Brancu și Măruță nimeresc pe același tronson doar de la ora 16:00 la 17:00. Asta deoarece emisiunea de la Prima TV începe la o oră după cea a lui Cătălin.

ADVERTISEMENT

„E o provocare, pentru că întotdeauna se întâmplă lucruri interesante. Cred în continuare în faptul că vedetele pot oferi subiecte foarte interesante și palpitante. Cred că există resurse în continuare pentru a prezenta subiecte interesante din viețile celebrităților. Deci mergem înainte!”, a declarat Cristi Brancu pentru FANATIK.

Cât despre Teo Trandafir, mutată între timp la Radio Impuls, Cristi Brancu a spus cu sinceritate și admirație profundă că locul ei este în televiziune, chiar dacă vedetei îi place foarte mult și munca de la radio.

ADVERTISEMENT

„Un om de valoarea ei trebuie întotdeauna să fie la TV”

„Eu o admir pe Teo pentru tot ce a făcut. Acuma, cred că ea este în continuare arondată acolo. Altfel, mi-ar face mare plăcere să ne mai întâlnim și să facem emisiuni împreună. În momentul în care eu am apărut la Prima și am fost, cumva, pe același tronson orar era imposibil și din punctul postului Kanal D și al Primei TV să continuăm.

Eu o iubesc în continuare pe Teo. Sunt convins că un om de valoarea ei trebuie întotdeauna să fie la TV.  Ar merita să fie în continuare, sub o formă sau alta, într-un format sau altul, Teo este un om cu un foarte mare potențial. E de o calitate extraordinară, deci trebuie să fie acolo!”, a completat Cristi Brancu, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Care e secretul profesional al lui Brancu

Brancu a explicat și care este principala sa calitate de a reușit să păstreze relații bune cu vedetele de-a lungul timpului. Spunem asta întrucât puține sunt starurile care nu vor să apară în emisiunea sa.

„Principalul meu atuu, dincolo de calitățile pe care le am pentru această meserie, este responsabilitatea. Sunt responsabil de ceea ce apare în emisiune. Sunt responsabil să facem lucrurile bine până la final. Să nu distrugem viețile oamenilor doar de dragul de a face subiecte.

Și atunci ideea de a fi responsabil în perioada asta în care, în general, lumea nu este responsabilă și oamenii nu respectă lucrurile pe care le au de făcut aduce un plus de valoare. Prin urmare, trebuie să avem grijă să facem lucrurile bine. Doar așa întotdeauna rezultate apar la sfârșit”, a adăugat Cristi Brancu.

ADVERTISEMENT