Life

Alina Sorescu, transformată total după divorțul de Alexandru Ciucu. Ce se întâmplă acum în viața vedetei

Alina Sorescu, schimbată radical după separarea de designerul Alexandru Ciucu. Ce planuri are cântăreața de muzică ușoară.
20.04.2023 | 22:20
Alina Sorescu transformata total dupa divortul de Alexandru Ciucu Ce se intampla acum in viata vedetei
Alina Sorescu, schimbată radical după separarea de Alexandru Ciucu. Ce planuri are cântăreața. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Artista care are o carieră de foarte mulți ani în industria muzicală este transformată total după divorțul de fostul partener de viață alături de care are două fete: Carolina și Raisa. Ce se întâmplă acum în viața vedetei.

Alina Sorescu, schimbată radical după separarea de Alexandru Ciucu. Ce planuri are cântăreața

Alina Sorescu este schimbată radical după separarea de Alexandru Ciucu. Cântăreața simte că a renăscut în domeniul profesional, unde are foarte multe planuri, mai ales după concertul caritabil de la Ateneul Român susținut de Paște.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita cântăreață urmează să urce pe scenă alături de Al Bano, care va veni în țara noastră pe 27 mai. În plus, vedeta a dezvăluit că va cânta în italiană alături de renumitul interpret cu care are o relație de prietenie foarte frumoasă.

„Am renăscut profesional și sunt foarte recunoscătoare că am multe proiecte. Voi avea o invitație specială care mi-a fost adresată la un concert aniversar simfonic, al celebrului Al Bano, care, pe 27 mai, va veni la Sala Palatului. Serbează 80 de ani de viață.

ADVERTISEMENT

Va fi sărbătorit și în România, pentru că e foarte iubit și de publicul român. Sunt onorată să fiu invitată de el în acest concert. De altfel, relația noastră de susținere reciprocă a început înaintea spectacolului pe care l-am avut în decembrie la Ateneul Român. 

Iată că acum, când vine în România, m-a invitat și voi cânta în italiană, alături de el și de orchestră, cântece din repertoriul său. E o mare onoare să cânți alături de asemenea nume grandios.

ADVERTISEMENT

Abia aștept pentru că va fi un eveniment foarte important. E un eveniment cu care o să mă mândresc toată viața”, a declarat Alina Sorescu pentru revista unica.ro, precizând că este foarte încântată de realizările din carieră.

Alina Sorescu, concentrată pe domeniul profesional

Alina Sorescu este foarte concentrată pe domeniul profesional, inclusiv când vine vorba de copiii alături de care susține numeroase spectacole. De altfel, cântăreața va avea un concert cu cei mici chiar de Ziua Copilului, pe 1 iunie.

ADVERTISEMENT

Evenimentul este programat să aibă loc la Arenele Romane. Pe de altă parte, artista nu uită să dedice timp și fiicelor sale, Carolina și Raisa, care îi sunt aproape doar două săptămâni pe lună după divorțul de Alexandru Ciucu.

Vedeta reușește să păstreze un echilibru între familie și profesie. Alina Sorescu simte că este un moment prielnic pentru ea, motiv pentru care încearcă să facă cât mai multe lucruri care să o încarce și să îi dea forță în viața personală.

ADVERTISEMENT