Life

Ce se întâmplă cu Maria Ciobanu. Momente grele pentru artistă: „A decis să nu riște”

Ce se întâmplă cu Maria Ciobanu acum în America. Sunt momente destul de grele pentru artistă, după cum a declarat fiul ei.
23.06.2023 | 15:33
Ce se intampla cu Maria Ciobanu Momente grele pentru artista A decis sa nu riste
Ce se întâmplă cu Maria Ciobanu. Momente grele pentru artistă. Foto Captură Youtube
ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu Maria Ciobanu. Artista de muzică populară trece prin momente grele, după cum a spus fiul acesteia, Ionuț Dolănescu.

Ce se întâmplă cu Maria Ciobanu. Momente grele pentru artistă

Maria Ciobanu trece acum prin momente grele. Artista nu va mai veni vara aceasta în țară așa cum era stabilit inițial. Fiul vedetei spune că soțul acesteia a suferit o operație.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea, Maria Ciobanu preferă să stea să își îngrijească soțul aflat în America, iar călătoria ei spre România să fie amânată.

Soțul Mariei Ciobanu a fost operat acum o lună pe inimă. Acesta se simte relativ bine după o asemenea intervenție, dar Maria Ciobanu nu vrea să riște nimic.

ADVERTISEMENT

„Mama a ales după operația suferită de soțul dânsei să petreacă o perioadă de timp alături de acesta, ca să se asigure că lucrurile evoluează bine.

Mircea Câmpeanu a fost operat acum circa o lună de zile la inimă, unde i s-au montat niște stenturi. Totul decurge așa cum ar trebui, dar mama a decis că nu e cazul să riște nimic”, a povestit Ionuț Dolănescu pentru Playtech.

ADVERTISEMENT

Cum se simte Maria Ciobanu

Deși soțul ei are probleme de sănătate, Maria Ciobanu se menține bine în formă. Fiul acesteia, Ionuț Dolănescu, spune că vedeta se simte foarte bine.

Mintea ei este ageră ca altădată, deși a ajuns la vârsta de 85 de ani. Aceasta este sănătoasă din toate punctele de vedere, și mental și fizic.

ADVERTISEMENT

„Avem și vești bune! Mama se simte foarte bine, mulțumim bunului Dumnezeu! Nu e doar sănătoasă, în ciuda vârstei înaintate, dar are și o minte limpede și brici, ceea ce este un lucru foarte important”, a mai declarat Ionuț Dolănescu.

Fiul vedetei mai spune că dacă mama lui nu va putea să ajungă în țară de ziua sa, atunci el și toată familia vor merge în Statele Unite pentru a-i fi alături.

ADVERTISEMENT
Tags: