Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce se întâmplă cu meciul Israel – România. Anuntul FRF: “Nu te poți opune deciziei UEFA”

Mihai Stoichiţă a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că deocamdată nu există nicio decizie în ceea ce priveşte disputarea meciului Israel - România.
29.10.2023 | 13:45
Ce se intampla cu meciul Israel  Romania Anuntul FRF Nu te poti opune deciziei UEFA
Ce se întâmplă cu meciul Israel - România. Anuntul FRF: "Nu te poți opune deciziei UEFA”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pe data de 18 noiembrie, România joacă meciul decisiv pentru Euro 2024 cu Israel. Deşi este mult vehiculată varianta Budapesta, deocamdată nu se ştie unde se va desfăşura meciul, având în vedere că din cauza războiului, Israel nu poate găzdui meciuri internaţionale.

Ce se întâmplă cu meciul Israel – România. Anuntul FRF: “Nu te poţi opune deciziei UEFA”

Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, a declarat la FANATIK SUPERLIGA că UEFA va decide locul de disputare al meciului, dar deocamdată nu există nicio variantă oficială:

ADVERTISEMENT

“În primul rând, UEFA decide unde se joacă Israel – România. Propunerea Israelului este una, decizia UEFA este alta. Sunt multe chestii de pus în balanţă. Nu putem specula nimic în acest moment.

Ungaria pare plauzibil, dar singura problemă este că ei au meci când jucăm şi noi. Trebuie să fie aceleaşi condiţii de securitate la toate meciurile. Deocamdată nu ştim absolut nimic. Discuţiile sunt la UEFA.

ADVERTISEMENT

Noi suntem ţara vizitatoare. Nu te poţi opune deciziei UEFA. Nu se poate. Unde stabileşte UEFA, acolo rămâne. În rest, oamenii îşi fac treaba, toată lumea lucrează normal”, a spus Stoichiţă.

“Ne uităm la toată masa de jucători din România”

Directorul tehnic de la FRF a declarat că atât el cât şi staff-ul tehnic urmăresc toţi jucătorii din SuperLiga, iar jucătorii care au evoluţii constant bune au şansa să ajungă în echipa naţională:

ADVERTISEMENT

“Ne uităm la toată masa de jucători din România. În caz că există unii care au continuitate în evoluţii, au şansa să vină la echipa naţională. Şi asta este şi treaba mea să fac.

În primul rând, mă bucură faptul că ritmul de joc, pregătirea fizică şi dăruirea sunt acolo, nu poţi să le negi. Realizările nu au fost cele mai grozave. Este foarte importantă şi dăruirea”, a declarat Stoichiţă.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA se vede în direct și în exclusiv pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Ce se întâmplă cu meciul Israel - România. Anuntul FRF

ADVERTISEMENT