News

Ce se întâmplă cu mormântul lui Emi Pian la un an de când a fost înjunghiat. Interlopul nu a fost uitat

Emi Pian, unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din București, a murit în urmă cu un an după ce a fost înjunghiat, în urma unui scandal între două clanuri rivale.
02.08.2021 | 16:01
Ce se intampla cu mormantul lui Emi Pian la un an de cand a fost injunghiat Interlopul nu a fost uitat
Ce se întâmplă cu mormântul lui Emi Pian la un an de când a fost înjunghiat. Interlopul nu a fost uitat. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

A trecut un an de la moartea lui Emi Pian, nimeni altul decât liderul clanului Duduianu. Interlopul a fost condus pe ultimul drum de sute de oameni, mormântul său fiind păzit încă de atunci.

Celebrul interlop își doarme somnul de veci în cimitirul Tudor Vladimirescu din București, cavoul său fiind echipat cu termopane și o ușă, motiv pentru care au acces numai rudele.

ADVERTISEMENT

Apropiații vin regulat la cimitir pentru a aprinde o lumânare în amintirea celui care a fost Emi Pian, pe numele său real Florin Mototolea.

A trecut un an de la moartea lui Emi Pian. Ce se petrece la locul său de veci

Mormântul temutului interlop bucureștean, Emi Pian, este supravegheat de angajații cimitirului, care au grijă ca locul să nu fie vandalizat sau distrus, notează playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Locul de veci arată impecabil, dovadă că oamenii își fac treaba ca la carte. Florile din ghiveci sunt udate constant, în timp ce cavoul este acoperit de lumânări aprinse.

Rudele și apropiații nu l-au uitat pe Emi Pian, liderul clanului Duduianu, ucis în dimineața zilei de 4 august 2020, după ce a încercat să-și regleze conturile cu un clan rival.

ADVERTISEMENT

Interlopul a fost înjunghiat mortal de Richard Emanuel Gheorghe, membru al clanului Rinu. Cearta dintre cei doi ar fi avut loc în timpul unui joc de barbut, după ce ar fi realizat că ambii un împrumutat cu bani același jucător.

În scurt timp scandalul dintre ei a luat amploare și imediat au sărit la bătaie. Acesta a fost momentul în care Emi Pian a fost înjunghiat, cadrele medicale declarând decesul la scurt timp după ce a ajuns la spital.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns să fie cunoscut liderul clanului Duduianu, Emi Pian

Liderul clanului Duduianu a ajuns să fie cunoscut după ce a călcat un tânăr pe o trecere de pietoni din Sectorul 5 al Capitalei. Se întâmpla în anul 2019, fapta sa fiind pedepsită de oamenii legii datorită imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.

Bărbatul era considerat unul dintre cei mai periculoși infractori din România. Chiar și așa, în momentul în care a fost eliberat din închisoare a fost întâmpinat cu șampanie, artificii și lăutari chiar în fața Penitenciarului Rahova.

Ulterior, clanul pe care-l conducea a intrat în atenția oamenilor legii cu numai câteva luni înainte să fie ucis. În iunie 2020, autoritățile au făcut mai multe descinderi la locuințele membrilor, într-un dosar de șantaj.

La momentul respectiv au fost reținute 13 persoane, printre numele celor șantajați aflându-se cântărețul Florin Salam, care i-a cântat când a fost condus pe ultimul drum, și Nicolae Guță.

ADVERTISEMENT