Life

Ce se întâmplă cu Oana Roman după înmormântarea mamei sale, Mioara Roman. Primul mesaj postat de vedetă

Oana Roman, prima postare după ce și-a condus mama pe ultimul drum. Ce a dezvăluit fiica cea mică a regretatei Mioara Roman.
27.02.2024 | 17:20
Ce se intampla cu Oana Roman dupa inmormantarea mamei sale Mioara Roman Primul mesaj postat de vedeta
Oana Roman, prima postare după ce și-a condus mama pe ultimul drum. Ce a dezvăluit fiica cea mică a regretatei Mioara Roman. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu Oana Roman după înmormântarea mamei sale, Mioara Roman. Primul mesaj postat de vedetă. Fosta jurnalistă și profesoară de limba și civilizație arabă a încetat din viață la 83 de ani, în azilul de bătrâni unde era internată de ceva vreme.

Oana Roman, prima postare după ce și-a condus mama pe ultimul drum. Ce a dezvăluit fiica cea mică a regretatei Mioara Roman

Oana Roman a revenit în social media, unde a făcut prima postare după ce și-a condus mama pe ultimul drum. Ce a dezvăluit fiica cea mică a regretatei Mioara Roman. Fosta soție a lui Petre Roman își doarme somnul de veci în cimitirul Reînvierea din București.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta influenceriță este răspusă de durere, dar cu toate acestea și-a găsit puțin timp pentru a le mulțumi celor care i-au fost aproape în aceste momente dificile. La numai o zi de când a avut loc slujba de înmormântare a figurii materne a transmis un mesaj.

„Mulțumesc pentru toate mesajele, pentru toată susținerea, pentru toate gândurile pentru mama, pentru tot ajutorul moral. Mulțumesc celor care au venit să își ia rămas bun de la mama.

ADVERTISEMENT

Mulțumesc rudelor care au fost lângă noi și lângă mama. Mulțumesc pentru că am un copil minunat și perfect. Isabela, minunea mea”, este o parte din postarea făcută publică de Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman, aprecieri pentru ajutorul primit în aceste zile

Oana Roman apreciază tot ajutorul pe care l-a primit în ultimele zile, după ce mama sa, Mioara, a murit. Influencerița a mărturisit că este mulțumită de profesionalismul de care a dat dovadă afacerista Gabriela Lucuțar.

ADVERTISEMENT

Femeia, supranumită în domeniu funerar Regina Întunericului, s-a ocupat ca înmormântarea să nu fie una simplă, ci extravagantă. Coliva a fost ornată cu foițe de aur, în timp ce crucea a fost realizată din perle albe.

Tatăl vedetei, fostul premier al României Petre Roman, nu a lipsit de la înmormântare. Mihai Mitoșeru cu care vedeta a fost coleg a venit, de asemenea, la priveghiul fostei jurnaliste și cadru didactic de limba arabă.

ADVERTISEMENT

„Mulțumesc, Gabriela, pentru tot și pentru profesionalismul tău desăvârșit. Mulțumesc Familiei Pascu în integralitatea ei. Fără voi aș fi fost acum singură pe lume. Mulțumesc prietenilor care mi-au stat aproape sau mi-au trimis gânduri.

Mulțumesc Părintelui Caramizaru, părintelui Gheorghe și tuturor celor 8 preoți care au oficiat cea mai frumoasă și emoționantă slujbă pentru mama. Mulțumesc MAMA pentru că îmi dai putere, îmi trimiți mesaje.

Simt liniște, pace și iubire. O să vorbim aici când o să simt că pot fi din nou cu voi”, a mai scris Oana Roman pe social media. Mesajul a fost publicat la secțiunea Stories de pe celebra rețea de socializare.

ADVERTISEMENT