Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce se întâmplă cu “pariorii” Pinson și Drole: “Plecați în lumea voastră și lăsați-mă să trăiesc!”

Valeriu Iftime a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că regulamentele nu-i permit să rezilieze contractele cu jucătorii Virgile Pinson și Jean Armel Drole.
27.10.2023 | 13:31
Ce se intampla cu pariorii Pinson si Drole Plecati in lumea voastra si lasatima sa traiesc
Valeriu Iftime a mărturisit la FANATIK SUPERLIGA că regulamentele nu-i permit să rezilieze contractele cu jucătorii Virgile Pinson și Jean Armel Drole. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pe lângă faptul că echipa stă extrem de prost din punct de vedere sportiv fiind pe ultimul loc în clasament, FC Botoșani este acum pe un butoi de pulbere și după apariția suspiciunilor că cei doi jucători au pariat.

Virgile Pinson și Jean Armel Drole se antrenează separat

Intrat prin telefon la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, patronul FC Botoșani, Valeriu Iftime, a oferit ultimele noutăți în cazul jucătorilor Virgile Pinson și Jean Armel Drole, bănuiți că ar paria chiar și pe meciurile echipei din nordul Moldovei.

ADVERTISEMENT

”După informațiile astea și după discuția avută cu băieții ăștia jur că îmi e greu să mai văd stadionul. Nu mă uit la niciun meci, nu mai vreau să știu, așa de dezamăgit sunt de asemenea atitudine încât nu știu cum să o iau, unde să o pun. Mă refac eu în câteva zile, dar acum nici nu vreau să știu.

Chiar mă doare inima pentru copiii ăștia, i-am văzut că plâng acolo. Nu știu ce se întâmplă cu ei, eu credeam că-i poți suspenda pe perioada anchetei, dar nu-i poți suspenda. Nu știu ce a vorbit președintele cu ei, stau la hotel, stau acasă pe unde stau ei prin apartamente și nu se antrenează cu echipa.

ADVERTISEMENT

Există prezumția de nevinovăție, este doar o suspiciune sau o supoziție a noastră că ei au greșit, poate că nu au greșit, poate că așa a fost să se întâmple. Fata aia întâmplător voia să depună nu știu câte mii de lei la pariuri, poate el nu a luat intenționat cartonaș sau poate e adevărat ce spun ei.

Până acolo ei sunt tratați ca fotbaliștii, există un megaregulament. Poate că au fost furați atât de tare de s-au creat regulile astea atât de bune pentru fotbaliști. Vă dați seama, imaginea clubului se zbuciumă, iar eu nu pot să fac nimic, trebuie să-i antrenăm”, a declarat Iftime.

ADVERTISEMENT

Iftime, deranjat că nu poate rezilia contractele cu ”pariorii”

”Aduci un fotbalist și la un moment dat îi spui ‘nu ești bun pentru mine’, îi spui să plece și cere contracte, cere bani. Eu îl înțeleg, dar nici să stai la mine ca să iei bani, să te uiți la bec în hotel. Nu poți să-i dai așa ușor afară. E adevărat că mulți și-au bătut joc de ei de-a lungul timpului și atunci s-au creat niște regulamente care să-i apere.

Eu păstrez relația de respect față de orice fotbalist și cred că am acest lucru bine construit în mine, dar uneori se depășesc limite aici. Eu nu am dat afară în viața mea un inginer sau un muncitor, bun, rău, cum este el, chiar dacă a băut. El a plecat după aceea pentru că a simțit că nu e locul lui acolo. Nu i-am făcut niciun rău, nici după, nu l-am urmărit în viața mea.

ADVERTISEMENT

Ajung la copiii ăștia, dacă au problemă le zic ‘plecați în lumea voastră și lăsați-mă să trăiesc’, nu le fac nimic. Ei nu se mai antrenează cu echipa acum, se antrenează separat. Nu poți să-i duci la antrenament cu ceilalți. Se antrenează separat, le dau toate condițiile, nu le spun nimic.

Contractul meu cu ei funcționează, nu este nimic schimbat. Pe de altă parte, după mine nu ar trebui să fie așa. Nu pariază ei, e o brunetă care apare. Sunt convins că nu jucătorii merg acolo, nu sunt atât de…”, a mai spus Valeriu Iftime, la FANATIK SUPERLIGA.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. Duminică, 29 octombrie, vom avea o ediție specială de FANATIK SUPERLIGA, de la ora 10:30.

Iftime, ultimele detalii despre Pinson și Drole

ADVERTISEMENT