Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik Superliga, vineri, 27 octombrie! Cristi Coste și invitații săi de top promit spectacol

FANATIK SUPERLIGA revine în forță cu o nouă ediție de senzație a emisiunii, vineri, 27 octombrie, de la ora 10:30. Invitați Florin Gardoș, Robert Niță, Alin Buzărin și SuperGigi.
26.10.2023 | 17:20
Fanatik Superliga vineri 27 octombrie Cristi Coste si invitatii sai de top promit spectacol
Fanatik SuperLiga, vineri, 27 octombrie, 10:30. Spectacol cu Cristi Coste și invitați de top. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine cu o nouă ediție de senzație vineri, 27 octombrie, de la ora 10:30, LIVE doar pe FANATIK.RO. Cristi Coste și invitații săi sunt gata să facă show.

FANATIK SUPERLIGA, vineri, 27 octombrie, ora 10:30. Cristi Coste are invitați de top

Cristi Coste are patru invitați de top la această ediție a emisiunii. În studioul FANATIK vor veni foștii fotbaliști Florin Gardoș și Robert Niță, jurnalistul Alin Buzărin, dar și SuperGigi.

ADVERTISEMENT

Primii trei vor analiza meciurile din etapa precedentă a SuperLigii, dar vor și prefața meciurile ce urmează să se joace în acest weekend, în campionat. Apoi, cel mai tare specialist în pariuri sportive din România, revine la FANATIK SUPERLIGA cu rubrica specială ”SuperPariuri cu SuperGigi”. Gigi Stancu, coordonator al Super Social de la SUPERBET, care recent a adunat 1.000.000 de utilizatori.

Cel mai spectaculos meci al etapei precedente a scos la iveală și un scandal imens. Sepsi s-a impus cu 5-2 în fața lui FC Botoșani, iar după meci jurnalistul Cristi Coste a scos la iveală faptul că un jucător al echipei, Pinson, a luat un galben intenționat, după ce ar fi trimis pe cineva să parieze 10.000 de lei pe asta.

ADVERTISEMENT

FCSB s-a încurcat pe terenul lui FC Voluntari, remizând, 0-0. Liderul din campionat a cerut un penalty în ultimele minute ale meciului, dar nu a fost acordat.

CFR Cluj nu a profitat de insuccesul rivalilor și s-au încurcat și ei. Oțelul i-a luat un punct fostei campioane, care rămâne la trei puncte în spatele liderului FCSB.

ADVERTISEMENT

Nici la Universitatea Craiova situația nu este prea bună. Echipa a pierdut clar cu Petrolul, 3-1, într-un meci în care prahovenii au avut și un gol anulat.

Nu a fost o etapă bună pentru ”granzi”, dovadă și prestația Rapidului, care a remizat, 2-2, cu UTA Arad, echipă ce se luptă pentru salvarea de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Dintre echipele din primele opt, doar două au câștigat etapa trecută. Petrolul, așa cum spuneam, s-a impus cu 3-1 în fața Universității Craiova.

Cealaltă echipă este Hermannstadt, care i-a dat patru goluri lui Dinamo și s-a impus categoric în fața penultimei clasate. ”Câinii” n-au mai simțit gustul victoriei în campionat de pe 19 august, când o învingeau pe FC Voluntari.

Etapa 14 aduce alte meciuri tari. Dinamo primește vizita lui Poli Iași, într-un ”derby al nou-promovatelor”, Petrolul are meci tare acasă, cu FCSB, Rapid primește vizita Universității Craiova, iar la Cluj se joacă duelul ultimelor campioane ale României, CFR Cluj – Farul Constanța.

FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE pe FANATIK.RO de la ora 10:30 și î reluare, pe Facebook și Youtube, de la 17:30. Emisiunea este realizată alături de sponsorul principal, SUPERBET, în timp ce AQUA CARPATICA este sponsorul PREMIUM am emisiunii. Nu uitați că duminică, 29 octombrie, de la ora 10:30, vom avea și o ediție specială de FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT