Life

Ce se întâmplă cu procesul dintre Cristian Cioacă și familia Elodiei Ghinescu: “Urmează să aibă loc executarea silită”

Ce se întâmplă cu procesul dintre Cristian Cioacă și familia Elodiei Ghinescu. Avocata familiei a făcut noi declarații despre acest subiect.
08.11.2023 | 12:51
Ce se intampla cu procesul dintre Cristian Cioaca si familia Elodiei Ghinescu Urmeaza sa aiba loc executarea silita
Ce se întâmplă cu procesul dintre Cristian Cioacă și familia Elodiei Ghinescu
ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu procesul dintre Cristian Cioacă și familia Elodiei Ghinescu. Lucrurile se schimbă după ieșirea din închisoare a acestuia.

Ce se întâmplă cu procesul dintre Cristian Cioacă și familia Elodiei Ghinescu

Procesul dintre cele doă părți a fost pus pe rol din nou după ieșirea din închisoare a fostului polițist Cristian Cioacă. Acesta trebuia să plătească de mai demult aceste daune morale.

ADVERTISEMENT

De altfel, plata lor era o condiție a eliberării condiționate. Dar iată că Cristian Cioacă este deja în libertate din august și familia Elodiei Ghinescu nu a primit niciun ban de la el.

“Este deja dosarul de executare, care se află pe rol pentru recuperarea despăgubirilor, stabilite prin sentința prin care a fost condamnat.

ADVERTISEMENT

Acum s-a repus dosarul pe rol pentru că el a ieșit din închisoare”, a spus avocata familiei.

Ce spune avocata familiei Ghinescu despre proces

Avocata familiei Ghinescu spune că urmează să aibă loc executarea silită a lui Cristian Cioacă pentru a fi recuperate daunele morale. Mai mult, ea spune că fostul polițist acuzat de uciderea Elodiei s-a angajat acum.

„Urmează să aibă loc executarea silită a dumnealui, pentru recuperarea daunelor morale și materiale stabilite prin sentința prin care a fost condamnat.

ADVERTISEMENT

Probabil că s-a angajat, lucrează undeva, el oricum este supravegheat de Serviciul de Probațiune la acest moment, mă gândesc”, a mărturisit Crina Radu, conform  WOWbiz.ro.

Cristian Cioacă a fost condamnat în 2014 la 15 ani de închisoare pentru uciderea soției sale, Elodia Ghinescu. Tot atunci, instanța a decis ca acesta să plătească familiei victimei daune morale pentru fapta sa.

ADVERTISEMENT

Suma pe care trebuia să o plătească Cristian Cioacă era de  250.000 de lei. Avocata familiei Ghinescu era extrem de nemulțumită că acesta a fost eliberat fără să plătească nimic.

“Nu ar fi trebuit nici în opinia mea să beneficieze de această eliberare condiționată. Dumnealui nu a recunoscut niciodată săvârșirea faptelor și nu a achitat despăgubirile morale stabilite de către instanță către familia Elodiei și către copil”, a mai spus avocata.

ADVERTISEMENT