Life

Ce se întâmplă cu proprietatea de la Viscri a Regelui Charles. Bolnav de cancer, monarhul nu o mai poate vizita

Ce se întâmplă cu casa din Viscri, acum că Regele Charles al III-lea este bolnav de cancer. Mesajul transmis de locuitorii satului.
04.04.2024 | 12:53
Ce se intampla cu proprietatea de la Viscri a Regelui Charles Bolnav de cancer monarhul nu o mai poate vizita
Ce a transmis primarul din Viscri după ce regele Charles a fost diagnosticat cu cancer. Sursa foto: colaj Fanatik/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Comunitatea din Viscri a anunțat ce se întâmplă cu casa din sat, după ce Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer. Monarhul venea în România an de an și era așteptat cu drag de primar și localnici.

Anunțul făcut de primarul din Viscri despre casa pe care Regele Charles o are în sat

Familia Regală a Marii Britanii traversează acum o perioadă neagră. După ce Regele Charles a anunțat că este bolnav de cancer, nora lui a trebuit să le dea aceeași veste cruntă. După o lungă dispariție, Kate Middletone a ieșit în public și a dezvăluit că boala a fost descoperită în urma intervenției de la începutul anului.

ADVERTISEMENT

Astfel că, din toată lumea, oameni importanți și nu numai au trimis mesaje. Și comunitatea din Viscri și-a arătat îngrijorarea pentru Regele Charles, care an de an venea la noi în țară.

Monarhul are o casă în România, punând numele țării noastre pe harta lumii. Localnicii sunt acum îngrijorați pentru sănătatea acestuia și se roagă că el să poată trece peste boala nemiloasă.

ADVERTISEMENT

Anul acesta, însă, acesta nu va mai veni la noi în țară, deși era așteptat, din motive lesne de înțeles. Edilul a ținut să precizeze că Regele Charles nu are de ce să-și facă griji, casa din Viscri este pe mâini bune.

„Din păcate, vara asta, nu mai vine la Viscri, nu vine că e bolnav. Nu avem cunoștință de cum se simte în prezent, dar, noi, cei de aici, din comunitate, îi dorim sănătate și ne rugăm la Dumnezeu să fie bine.

ADVERTISEMENT

 Nu vine în România din cauză e bolnav, are în continuare tratament. Am văzut că numai la slujbă a stat, de Paște, în rest, nu a ieșit mai deloc în public. Avem noi grijă de proprietatea de aici și-l așteptăm cu drag.

Dar și nora lui e bolnavă. Nu e un blestem, cred că totul e din cauza Covid-19, boala nu vine chiar așa. El a fost, ultima oară, aici, la noi, anul trecut, în 2023”, a declarat primarul din Viscri, Mircea Pălășan, pentru playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Regele era așteptat în România

Recent, înainte de anunțul Casei Regale, primarul dezvăluia că Regele Charles este așteptat, ca de fiecare dată, în Viscri. „Ne așteptăm să ne viziteze din nou, îl vom aștepta, cu dragă inimă, în pragul casei sale, cu pâine și cu flori, așa cum e tradiția la noi. Îi dorim sănătate multă și suntem cu gândul și inima alături de ei!”, spunea primarul.

ADVERTISEMENT