Life

Veste înfiorătoare pentru Casa Regală Britanică. Prințesa Kate Middleton a anunțat că are cancer. Ce se întâmplă cu soția prințului William

Suferință uriașă în Familia Regală din Marea Britanie. Kate Middleton a anunțat că a fost diagnosticată cu o formă de cancer.
22.03.2024 | 20:50
Veste infioratoare pentru Casa Regala Britanica Printesa Kate Middleton a anuntat ca are cancer Ce se intampla cu sotia printului William
Suferință uriașă în Familia Regală din Marea Britanie. Kate Middleton a anunțat că a fost diagnosticată cu o formă de cancer. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Drama la Palatul Buckingham. Printesa Kate Middleton are cancer. Prințesa de Wales a făcut o serie de dezvăluiri despre starea de sănătate, după ce în ultima perioadă au apărut mai multe speculații pe seama situației sale.

Suferință uriașă în Familia Regală din Marea Britanie. Kate Middleton a anunțat că a fost diagnosticată cu o formă de cancer

Suferință uriașă în Familia Regală din Marea Britanie. Kate Middleton a anunțat că a fost diagnosticată cu o formă de cancer. În momentul de față soția Prințului William urmează o cură de chimioterapie, fiind abia la început de drum.

ADVERTISEMENT

Prințesa de Wales a împărtășit această veste neplăcută în cursul zilei de vineri, 22 martie 2024. Totul a plecat de la intervenția chirurgicală pe care a suferit-o la începutul anului, în luna ianuarie, în zona abdominală.

„Operația a fost un succes. Cu toate acestea, testele efectuate după operație au constatat prezența cancerului. Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit să urmez o cură de chimioterapie preventivă.

ADVERTISEMENT

Acum mă aflu în primele etape ale acestui tratament”, a declarat Kate Middleton în urmă cu puțin timp, conform CNBC. Prințesa de Wales nu a oferit alte informații despre forma de cancer de care suferă.

Kate Middleton, în stare de șoc după aflarea veștii

„Acest lucru a venit, desigur, ca un șoc uriaș, iar eu și William am făcut tot ce am putut pentru a procesa și gestiona acest lucru în privat, de dragul tinerei noastre familii. Sunt bine. 

ADVERTISEMENT

Devin mai puternică în fiecare zi, concentrându-mă asupra lucrurilor care mă vor ajuta să mă vindec, în mintea, corpul și spiritul meu. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul.

Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să îi asigurăm că voi fi bine”, a mai spus Kate Middleton, mai arată sursa citată.

ADVERTISEMENT

Palatul Buckingham a sugerat la un moment dat că Prințesa în vârstă de 42 de ani urmează să își reia  îndatoririle publice după Paște, însă având în vedere aceste informații nu se știe dacă decizia mai rămâne valabilă.

Ultima oară Kate Middleton a fost văzută în publică în ziua de Crăciun 2023. La momentul respectiv a fost fotografiată în timp ce participa la o slujbă religioasă cu întreaga familie regală. Recent, a fost surprinsă de paparazzi alături de mama sa, într-o mașină.

ADVERTISEMENT