Life

Ce se întâmplă dacă adaugi sare în detergentul de spălat vase. Efectul e cu adevărat incredibil

Te-ai întrebat vreodată ce se întâmplă dacă adaugi sare în detergentul de spălat vase? Efectul e unul cu adevărat incredibil.
20.06.2023 | 15:18
Ce se intampla daca adaugi sare in detergentul de spalat vase Efectul e cu adevarat incredibil
Ce se întâmplă dacă adaugi sare în detergentul de spălat vase. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ai încercat vreodată să adaugi sare în detergentul de spălat vase? Poate la prima vedere nu pare o idee prea ingenioasă. Rezultatul final însă, s-ar putea să te uimească, așa că mai bine te bazezi pe un astfel de truc.

Ce se întâmplă dacă adaugi sare în detergentul de spălat vase

După cum se știe deja, detergentul de spălat vase există în fiecare locuință. Chiar și așa, acesta nu durează prea mult, astfel că ajungi la finalul anului să cheltui o sumă considerabil doar pentru un astfel de produs.

ADVERTISEMENT

Află că există un truc care te ajută să prelungești durata detergentului tău de vase. Mai mult de atât, cheltui mai puțini bani și te bucuri și de o spumă abundentă, dar și de niște vase curate cu acest truc super simplu.

Poți prepara acasă un gel de curățare universal pentru vasele tale și nu numai. Vei vedea că rezultatul final este unul cu adevărat uimitor și cu siguranță îl vei mai utiliza și a doua oară. Nu trebuie decât să torni un pahar cu detergent de spălat vase într-un bol.

ADVERTISEMENT

Adaugă deasupra un pahar cu apă, alături de două linguri de sare. Totul se amestecă bine, iar produsul obținut îl vei adăuga într-o sticlă de detergent. Nu doar că poți să speli vase cu el, dar poți să cureți și alte obiecte din bucătărie.

Acest detergent de vase cu sare poate să curețe oalele și tigăile arse. De asemenea, datorită beneficiilor pe care sarea le are, acesta va reda strălucirea tacâmurilor tale. Poți să cureți inclusiv și chiuveta cu detergentul de vase universal obținut.

ADVERTISEMENT

Cum te poate ajuta sarea la curățenie

În primul rând economisești bani, pentru că nu mai ai nevoie de alte substanțe chimice de curățare din comerț. De asemenea, te bucuri și de un miros plăcut, indiferent că-l folosești pentru curățarea ustensilelor de bucătărie, ori pentru obiectele sanitare din baie.

Și tot sarea te poate ajuta și în alte trucuri. O poți adăuga în găleata cu apă pentru mop, alături de două linguri de oțet. Înmoaie mopul acolo timp de 15 minute, iar la final șterge pardoseala cu el.

ADVERTISEMENT

Vei vedea că scapi rapid urmele și de petele de pe podea. De asemena, nu mai e nevoie nici să clătești mopul de mai multe ori. Și ce este mai plăcut e faptul că nu te mai confrunți nici cu alte neplăceri, precum urme de săpun sau clăbuci pe podeaua ta.

ADVERTISEMENT