Life

Ce se întâmplă dacă aplici spumă de ras pe geam. Ți-ai fi dorit să știi acest truc!

Îți spunem ce se întâmplă dacă aplici spumă de ras pe geam! Vei scăpa de una dintre problemele de care cu siguranță te-ai lovit măcar o dată.
05.08.2021 | 13:35
Ce se intampla daca aplici spuma de ras pe geam Tiai fi dorit sa stii acest truc
ADVERTISEMENT

Este unul din trucurile pe care e bine să îl știi. Spuma de râs te poate scăpa de una din cele mai des întâlnire probleme din casă.

De multe ori, geamurile se aburesc de la căldura creată în bucătărie, mai ales dacă gătești și nu le poți ține mereu deschise din cauza insectelor.

ADVERTISEMENT

Dacă ți s-a întâmplat să ți se aburească des geamurile pe interior, trebuie să știi că există o metodă prin care poți evita acest lucru pe viitor.

Ce se întâmplă dacă pui spumă de ras pe geam

Soluția este aplicabilă și în cazul geamurilor de la mașini, mai ales când se răcește afară. Tot ce trebuie să faci este să aplici puțină spumă de ras pe interiorul geamului.

ADVERTISEMENT

Nu contează ce firmă de spumă de ras folosești. Este bună orice spumă, iar pentru aplicarea ei vei avea nevoie de un șervețel sau un burete uscat.

Pune puțină spumă pe materialul cu care ștergi geamurile, iar la final curăță pulverizând cu apă.

ADVERTISEMENT

Cu această metodă geamurile nu se vor mai aburi deloc pe interior pentru o bună bucată de vreme. Este una dintre cele mai eficiente metode pentru a avea geamul mereu limpede.

Dacă tot suntem la capitolul curățenie, există și alte soluții pe care le poți folosi pentru spălarea geamurilor. Pe geamuri se pot depune foarte ușor nu doar urmele de praf, ci și bacteriile și virusurile.

ADVERTISEMENT

Soluții inedite pentru curățarea geamurilor și oglinzilor

De aceea, una dintre soluțiile pe care ți le prezentăm, pe lângă spuma de ras, este pe bază de vodkă. Amestecă 50 de mililitri de vodkă într-o jumătate de litru de apă și pulverizează zonele pe care vrei să le cureți.

Metoda este foarte bună mai ales dacă te-ai mutat în casă nouă și s-a depus praful, ba au căzut și câteva picături de vopsea pe fereastră după zugrăvirea pereților.

Poți folosi pentru lustruirea geamurilor și apă cu oțet. Îți trebuie în jur de 5 linguri mari de oțet la trei căni de apă. În acest mod geamurile tale vor străluci din nou.

Oțetul, la fel ca vodka, îndepărtează murdăria de pe geam și dezinfectează în profunzime. Soluțiile prezentate mai sus le poți folosi și pentru curățarea meselor din sticlă sau a oglinzilor de pe hol sau de la baie.

 

ADVERTISEMENT