Life

Ce se întâmplă dacă îți pui blugii în congelator. Trucul folosit de Adina Buzatu

Ce acțiune are loc dacă denimul se ține la congelator. Sfatul pe care Adina Buzatu îl are pentru urmăritorii de pe social media.
08.05.2023 | 12:58
Ce se intampla daca iti pui blugii in congelator Trucul folosit de Adina Buzatu
Ce acțiune are loc dacă denimul se ține la congelator. Sfatul pe care Adina Buzatu îl are pentru urmăritorii de pe social media. Sursa foto: Instagram / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă dacă îți pui blugii în congelator. Trucul folosit de creatoarea de modă, recunoscută drept cel mai bun stilist român specializat în vestimentația masculină. Cum se spală și cum se păstrează corect aceste piese vestimentare.

Ce acțiune are loc dacă denimul se ține la congelator. Sfatul pe care Adina Buzatu îl are pentru urmăritorii de pe social media

Adina Buzatu a dezvăluit ce acțiune are loc dacă denimul se ține la congelator o anumită perioadă. Sfatul pe care îl are vedeta pentru urmăritorii de pe social media este perfect pentru toată lumea care adoră obiectele de acest gen.

ADVERTISEMENT

Designerul le recomandă oamenilor să nu spele blugii după fiecare purtare pentru că se pot deteriora rapid. Aceștia se curăță numai dacă sunt murdari sau pătați. În plus, creatoarea de modă spune că hainele se calcă.

„Toți dintre noi avem o pereche de jeans sau câteva perechi de jeans pe care le iubim și nu dorim să le stricăm. Sigur, le poți spăla după fiecare purtare, dar nu îți sugerez asta decât dacă aceștia vor fi pătați.

ADVERTISEMENT

Dacă nu sunt pătați și doar necesită igienizare, ai două variante. Îi congelezi, îi lași 24 de ore. Atenție! Când îi scoți din congelator nu îi desfaci imediat, ci îi lași să se dezghețe, pentru că altfel riști să se rupă fibra.

Ulterior, ei vor fi proaspeți pentru că, practic, se igienizează. Îi poți călca și sunt ca noi. Își revine fibra, se strânge, nu mai sunt largi. Impecabil”, a spus Adina Buzatu într-o postare de pe TikTok.

ADVERTISEMENT

Adina Buzatu, sfaturi pentru blugi impecabili

Adina Buzatu are și alte sfaturi pentru blugi. Aceste obiecte vestimentare se pot curăța cu abur pe interior și pe exterior, dacă se agață de partea din jos. Apoi se calcă și arată ca și cum tocmai au fost cumpărați din magazin.

În cazul în care doriți să spălați denimul e foarte important să nu folosiți o temperatură foarte mare. De asemenea, este indicat un detergent care nu distruge. Cei care au pete se spală local cu o substanță potrivită pentru a scoate murdăria.

ADVERTISEMENT

„Încearcă să dai local cu o substanță care să scoată acea pată, nicidecum să folosești un detergent foarte puternic care riscă să îi decoloreze”, a mai adăugat Adina Buzatu, pe aceeași rețea de socializare.

ADVERTISEMENT