Life

Ce se întâmplă în ultima ediție Bravo, ai stil, înainte de marea finală. Adina Halas și Bella Santiago au izbucnit în plâns

Ultima ediție Bravo, ai stil înainte de marea finală va fi una extrem de emoționantă pentru concurente. Adina Halas și Bella Santiago izbucnesc în plâns.
04.02.2022 | 14:13
Ce se intampla in ultima editie Bravo ai stil inainte de marea finala Adina Halas si Bella Santiago au izbucnit in plans
ADVERTISEMENT

Ultima ediție săptămânală din sezonul 7 Bravo, ai stil va fi difuzată diseară, de la ora 23:00. Marea finală are loc mâine, 5 februarie, de la ora 20:00, iar concurentelor nu le vine să creadă că după 6 luni se va trage cortina.

Adina Halas și Bella Santiago izbucnesc în plâns în momentul în care sunt întrebate căror persoane vor să le mulțumească pentru sprijinul de care au avut parte.

ADVERTISEMENT

Cele două finaliste au reușit să o facă și pe Ilinca Vandici să lăcrimeze, vorbind despre cele mai dragi ființe din viața lor.

Bella Santiago și Adina Halas, au plâns în hohote la Bravo, ai stil

Bellei îi este foarte dor de mama ei, căreia i-a promis că o va ajuta cât va trăi ea. Cântăreața abia reușește să articuleze câteva cuvinte despre cea care i-a dat viață.

ADVERTISEMENT

„Vreau să îi mulțumesc mamei. I-am promis mamei că o să o ajut”, spune Bella Santiago podidită de lacrimi.

„Bunica mea este persoana către care îndrept toate mulțumirile în momentul ăsta”, spune și Adina Halas, ștergându-și lacrimile de pe obraz.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de celelalte concurente, Ruxi a vrut să facă o mențiune specială. A spus că fără fanii ei de pe rețelele de socializare nu ar fi ajuns în acest punct al show-ului, iar toată recunoașterea ei merge către cei care au ajutat-o votând-o săptămână de săptămână.

Părerile sunt împărțite legat de cine ar putea câștiga Bravo, ai stil 7. Marile favorite ale concursului de modă de la Kanal D sunt, de departe, Viviana Sposub și Roxana Erdei, denumită și Ruxi Opulenta.

ADVERTISEMENT

Cele două au reușit să fie mereu în fruntea clasamentului. Cea care și-a adjudecat de cele mai multe ori locul întâi la public a fost, însă, Ruxi.

Fanii le-au taxat dur

Sensibilitatea concurentelor nu este văzută, însă, cu ochi buni de către toți fanii reality-show-ului. Mulți au comentat că declarațiile dramatice făcute de fete sunt puțin exagerate, dat fiind faptul că au avut ocazia să își vadă mereu părinții, spre deosebire de alte reality-show-uri unde este interzis contactul cu exteriorul.

„Frate, prea multe lacrimi. Zici că au intrat rușii-n țară; Părinți, bunici, căței, pisici. Frate, Ruxi are dreptate. Fără public nu ar fi ajuns niciuna până aici;

Câtă jale, offf… Ținutele nu promit nici în seara asta; Mai plânge asta de două ori și îi dau premiul din milă”, au scris internauții pe Youtube.

 

ADVERTISEMENT