Life

Ce se întâmplă între Blaze și Izabela după ce au pierdut marele premiu de la Mireasa. Unul dintre ei, concurent la Splash, vedete la apă?

Ce se întâmplă între Blaze și Izabela după ce au pierdut premiul de la Mireasa? Cei doi concurenți au făcut dezvăluiri despre viața lor după competiție.
04.08.2021 | 14:46
Ce se intampla intre Blaze si Izabela dupa ce au pierdut marele premiu de la Mireasa Unul dintre ei concurent la Splash vedete la apa
Blaze și Izabela, foști concurenți la Mireasa. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Blaze și Izabela au fost singurii de la Mireasa care au ales să nu se căsătorească în marea finală ce a avut loc pe 1 august. Cei doi porumbei au pierdut astfel marele premiu în valoare de 40.000 de euro.

Concurenții s-au clasat abia pe al treilea loc din cele patru cupluri formate în reality-show-ul matrimonial de la Antena 1 ajuns la cel de-al treilea sezon.

ADVERTISEMENT

Blaze și Izabela au postat un vlog pe Youtube cu primele lor momente de libertate după luni bune petrecute izolați de lumea de afară.

Blaze și Izabela, primele momente de libertate după Mireasa

Concurenții au planuri mari de viitor. Chiar dacă nunta nu este încă în planurile lor, iubăreții își doresc să își testeze mai bine relația în afara casei. Primele momente de libertate au fost așa cum și le-au imaginat.

ADVERTISEMENT

Blaze și Iza s-au filmat la micul dejun, în halate de baie, în dormitor, după o noapte nebună pe care au petrecut-o împreună.

Cei doi s-au filmat în hotelul în care au stat după ieșirea din competiția Mireasa, iar apoi au făcut o vizită la părinții tinerei. Blaze a spus că este nerăbdător să își cunoască soacra. Mama Izabelei i-a promis că îl așteaptă cu zacuscă, unul din preparatele sale culinare preferate.

ADVERTISEMENT

Concurenții au ieșit cu cei cu care au stat în casă în Centrul Vechi imediat după finală. S-au distrat de minune împreună după o perioadă de 5 luni în care n-au prea ieșit afară.

Izabela a spus că în mod surprinzător îi lipsește casa. S-a acomodat foarte tare cu regulile din competiție și cu concurenții. I-a fost destul de greu să se acomodeze din nou cu viața de afară.

ADVERTISEMENT

Blaze, concurent la Splash?

„Vreau să mulțumim susținătorilor noștri”, a ținut să spună Blaze după ce a văzut ce impact a creat acest show și cât de multă lume i-a plăcut.

„E un șoc și pentru mine. Încerc să răspund fiecăruia în parte. Eu nu mă simt cineva important. E o premieră pentru mine. E ciudat, dar e plăcut”, a spus Izabela mulțumind și ea pentru miile de mesaje de susținere.

Blaze a spus că îi va ține la curent pe fanii săi cu ceea ce face și le va povesti cum a interacționat cu părinții iubitei sale din Bacău.

Izabela a spus în finalul vlogului un lucru care a atras atenția urmăritorilor: „Blaze are un proiect nou, cu Splash. O să mergem după în vacanță”.

ADVERTISEMENT