Life

Ce se petrece între Anamaria Prodan și Ronald Gavril: ”S-a retras”! Informații de ultim moment din America

Anamaria Prodan a plecat în America să îl susțină pe Ronald Gavril pentru meciul care era programat peste câteva zile, dar acum nu mai are ce să facă.
14.03.2024 | 14:35
Ce se petrece intre Anamaria Prodan si Ronald Gavril Sa retras Informatii de ultim moment din America
Anamaria Prodan, surpriză în SUA din partea lui Ronald Gavril / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan și Ronald Gavril au făcut tot ce le-a stat în putere să se susțină reciproc. El a venit la lansarea filmului Complotul Bonelor pentru a-i fi alături Prodancei, iar ea, de ceva zile deja, este în SUA. Evident, pentru a-l susține la meciul de box care era programat peste câteva zile.

Anamaria Prodan a mers degeaba în America să îl susțină pe Ronald Gavril

Anamaria Prodan dezvăluia, în urmă cu ceva timp, că va face tot ce îi stă în putință să ajungă în SUA, la Las Vegas, pentru a-i fi aproape lui Ronald Gavril. El avea de susținut un meci de box cât se poate de dificil împotriva unui alt boxer cu greutate, la San Francisco. Evenimentul, programat pentru zilele următoare, era unul deosebit de important în cariera iubitului Prodancei.

ADVERTISEMENT

”În San Francisco (pe 16 martie, la gală, n. red.) Merg la meci la el, normal, pe 16 martie. Mergem împreună. O să vină și Bebe, și fetele…”, spunea Anamaria Prodan pentru revista FANATIK. Și, deja, de câteva zile bune este acolo.

Iar în Las Vegas, așa cum FANATIK a relatat de curând, Anamaria Prodan și Ronald Gavril se bucură de fiecare moment petrecut împreună. Ba chiar, la cât de bine se înțeleg, s-a și zvonit că cei doi s-ar fi logodit, lucru pe care Prodanca l-a dezmințit.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, pare-se, Anamaria Prodan a avut o surpriză, zilele trecute. Mai exact, în ciuda antrenamentelor intensive, al cantonamentului dur, Ronald Gavril nu mai intră în ring. Nu că nu și-ar dori, ci pentru că adversarul lui s-a retras.

De ce nu mai boxează Ronald Gavril în SUA?

”Nu mai are meci. S-a retras adversarul lui. E bolnav”, ne-a dezvăluit, de curând, Anamaria Prodan. Pare-se, adversarul lui Ronald Gavril a făcut COVID, iar asta îl împiedică să mai intre în ring cu iubitul Prodancei, el neavând timp să se recupereze până pe 16 martie.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, din informațiile FANATIK, Ronald continuă să se pregătească la modul cel mai serios pentru un viitor meci. ”El are 2 antrenamente cumplit de grele pe zi. Când ajunge acasă are nevoie de somn și de liniște”, mai spunea Anamaria Prodan.

Iar planurile lui Ronald sunt clare. Cel puțin așa susține Anamaria Prodan. Mai exact, el își dorește să facă, în România, o gală cum nu s-a mai văzut. ”Visul lui e să facă o gală în România, să lupte pentru un titlu mare.

ADVERTISEMENT

O să încercăm să facem o așa gală în vară, sper să ne și iasă. Nu vreau să fie o gală gen Bute, să se ducă lumea la pușcărie… Că a fost o tragedie ce a fost atunci. Și să facem o gală în care să fim mândri că suntem români, să facem la nivel internațional”, spunea acum câteva săptămâni, Anamaria Prodan.

Iar acum, pare-se, lucrurile încep să prindă contur. Și, chiar dacă sunt preocupați să fie unul lângă celălalt, principala lor ocupație este să pună visul lui Ronald Gavril în mișcare. ”Avem alte priorități acum, ne ocupam sa organizam gala din România”, ne-a mai spus Anamaria Prodan.

ADVERTISEMENT