Life

Anamaria Prodan și Ronald Gavril își fac de cap în Las Vegas! Imagini exclusive

Anamaria Prodan a ajuns, deja, în SUA, vedeta fiind decisă să îi fie alături lui Ronald la meciul pe care îl are peste câteva zile.
11.03.2024 | 17:21
Anamaria Prodan și Ronald Gavril, nedespărțiți și în Las Vegas / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ronald Gavril o are ca ”oaspete” în SUA pe Anamaria Prodan. Cum amândoi locuiesc în Las Vegas, Ana și iubitul ei se văd zi de zi. Dar, din informațiile FANATIK, Prodanca și Ronald au un program strict când vine vorba de întâlniri.

Anamaria Prodan, susținătoare înfocată pentru Ronald Gavril

Anamaria Prodan s-a ținut de cuvânt și a mers în SUA, să îi fie alături lui Ronald Gavril. El are nevoie, acum, de cât mai multă susținere, pe 16 martie având un meci de box foarte important pentru cariera lui. Până în ziua luptei însă, Ronald locuiește, la fel ca și Anamaria Prodan în Las Vegas.

ADVERTISEMENT

Și, cu toate că el este în mijlocul pregătirilor pentru meciul de box care îi va defini, pe viitor, cariera, își face timp să se vadă și cu Anamaria Prodan. De altfel, Ronald Gavril, spun informațiile noastre, are grijă să nu rateze niciun antrenament. Și are minimum două pe zi.

Totuși, atunci când iese din sala de sport din Las Vegas, trage o fugă să o vadă și pe Anamaria Prodan. Iar din imaginile obținute de FANATIK tocmai din Las Vegas, cei doi profită de fiecare moment pe care îl petrec împreună. Iar unul dintre aceste momente s-a petrecut chiar în casino.

ADVERTISEMENT

Acolo, cu echipamentul în spate, s-a revăzut cu Anamaria. Iar Prodanca, cu un zâmbet uriaș pe față, de plictiseală, se distra la niște păcănele. Iar în momentul în care Ronald s-a apropiat de ea, zâmbetul – dacă se mai putea – a devenit și mai mare.

Fericită, i-a sărit în brațe. S-au pupat ca doi adolescenți, iar apoi s-au apucat să stea de vorbă. Ce și-au spus nu se știe. Dar, cu siguranță, discușia lor a decurs suficient de bine încât Anamaria să zâmbească tot timpul, iar Ronald să se bucure de prezența ei.

ADVERTISEMENT

Anamaria merge la meciul lui Ronald Gavril

Așa cum Ronald Gavril i-a fost alături la lansarea filmului Complotul Bonelor, Anamaria Prodan a mers în SUA să îl susțină la meciul de box pe care acesta îl va avea pe 16 martie. Mai mult chiar, ne spunea Anamaria Prodan, ea îl admiră și mai mult când a văzut cum se pregătește.

”L-am și întrebat ce altceva face și mi-a spus că asta e viața lui (programul de pregătire, cu două antrenamente pe zi, n. red.). Ca să fii numărul 1 trebuie să renunțe la absolut totul. Și când închide cariera, atunci poate să mergi la petreceri și, eventual, să mai piardă o noapte. Mi-a zis că de aia poate boxa la 38 de ani. Mi-a mai zis că văzând ce fac fotbaliștii, că mai trag o beție, i-ar fi imposibil. (…)

ADVERTISEMENT

Visul lui e să facă o gală în România, să lupte pentru un titlu mare. O să încercăm să facem o așa gală în vară, sper să ne și iasă. Nu vreau ă fie o gală gen Bute, să se ducă lumea la pușcărie… Că a fost o tragedie ce a fost atunci. Și să facem o gală în care să fim mândri că suntem români, să facem la nivel internațional.

Eu călătoresc. În San Francisco (pe 16 martie, la gală, n. red.) Merg la meci la el, normal, pe 16 martie. Mergem împreună. O să vină și Bebe, și fetele…”, spunea Anamaria Prodan pentru revista FANATIK.

Evident, Anamaria Prodan este în Las Vegas și pentur că filmează reality-show-ul familiei. Iar atunci când poate, Ronald îi este alături și pentru emisiunea de la Antena Stars. Iar cei implicați ne-au dezvăluit că boxerul este atent din cale afară cu sexy-impresara.

ADVERTISEMENT