Life

Ce semnificație are tatuajul de pe fața lui Vlad Pascu, șoferul care a condus drogat și a ucis doi tineri la 2 Mai

Explicația șocantă a șocantă a simbolului pe care Vlad Pascu îl are tatuat pe față. Tânărul a ucis doi tineri nevinovați în localitatea 2 Mai.
25.08.2023 | 23:47
Ce semnificatie are tatuajul de pe fata lui Vlad Pascu soferul care a condus drogat si a ucis doi tineri la 2 Mai
Ce semnifică tatuajul de pe fața lui Vlad Pascu. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La doar 19 ani, Vlad Pascu ducea o viață haotică, în care excesele erau la ordinea zilei. Dovadă stă faptul că drugtest-ul a arătat că în momentul în care a produs accidentul în care Sebi și Roberta au murit, era sub influența a trei substanțe interzise. Acum, s-a aflat semnificația tatuajului său, iar aceasta îi va îngrozi pe mulți.

Ce semnifică tatuajul lui Vlad Pascu

În dimineața zilei de 19 august Vlad Pascu nu a ținut cont de faptul că a consumat droguri, fapt confirmat de aparatul drugtest care a arătat că era sub influența a trei substanțe interzise, și s-a urcat la volan. În localitatea 2 Mai, mașina pe care o conducea a intrat într-un grup de opt persoane.

ADVERTISEMENT

Doi dintre tinerii loviți, Sebi și Rebeca, nu au avut nicio șansă să scape cu viață. În timp ce familiile îndoliate suferă cumplit și au fost nevoiți să-i îngroape pe cei dragi, tânărul de doar 19 ani varsă lacrimi amare în arest, dar trecutul lui arată că ducea o viață plină de excese.

Fiind un adevărat „băiat rău”, Vlad Pascu nu se lăuda doar cu banii primiți de la familia sa, ci și cu tatuajul de pe față. Șoferul drogat care a produs tragedia de la 2 Mai are pe obraz un mic fulger, iar acum s-a aflat semnificația acestuia.

ADVERTISEMENT

Explicațiile i se potrivesc perfect

Fulgerul este considerat un simbol al puterii- pe care Vlad Pascu își dorea să o dețină și care i-a fost oferită de părinții care l-au lăsat să locuiască mai mult singur. Iar în lipsa regulilor, tânărul le-a impus pe ale sale.

Elementul pe care și l-a tatuat pe față semnifică, de asemenea, viteza, energia și imprevizibilul, acționând în momente în care nimeni nu este pregătit. Conform specialiștilor, diferite tipologii de persoane aleg să-și tatueze fulgerul.

ADVERTISEMENT

Pe de o parte, acesta descrie oamenii care fac afirmații și gesturi neplăcute, dar care regretă repede ce s-a întâmplat; persoane dificile, care recurg la fapte necugetate și se lasă adesea pradă instinctelor.

Totodată, tatuajul lui Vlad Pascu mai semnifică furia, scrie cancan.ro. Această explicație datează încă de pe vremea zeilor, când fulgerul era modul acestora de a-și manifesta mânia. Iar despre cei care și-l tatuează se spune că vor să dețină mereu controlul.

ADVERTISEMENT

Totodată, fulgerul descrie exact modul de viață dus de tânărul care a condus drogat la 2 mai, mai exact unul deocheat, extravagant, care îi sperie pe oamenii din jur, mai ales că, din dorința de a epata, oamenii care își tatuează simbolul își duc viața plină de suișuri și coborâșuri în văzul tuturor.

ADVERTISEMENT