Life

Ce soție frumoasă și atrăgătoare are Adrian Mutu! Sandra pozează spectaculos pe Instagram

20.06.2020 | 09:09
Ce sotie frumoasa si atragatoare are Adrian Mutu Sandra pozeaza spectaculos pe Instagram
Sandra Bachici a fost Miss România
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu se poate lăuda cu o soție și frumoasă, și deșteaptă, căci se ocupă și de câteva afaceri de familie.

Sandra Bachici este ultima nevastă a ”briliantului”, dar și cea care i-a dăruit al cel de-al patrulea copil, pe Tiago, care este la fel de pasionat de fotbal ca și el.

ADVERTISEMENT

Tânăra mămică a renunțat la cariera de model pentru o viață de familie alături de Adrian Mutu.

Sandra Mutu, femeia care l-a cumințit pe fotbalist

Soția lui Adrian Mutu are în palmares zeci de pictoriale în lenjerie intimă sau în ținute atrăgătoare.

ADVERTISEMENT

De când a devenit doamna Mutu a renunțat la activitatea care a consacrat-o și a dispărut chiar și din lumina reflectoarelor.

Sandra are grijă de fiul ei, Tiago, împreună cu mama ei, Mariana Bachici, cele două fiind și cele mai bune prietene.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Daca viata ta ar depinde de cat de mult eu te iubesc, ai fi nemuritoare! La mulți ani, mama!🌹❤️

A post shared by SANDRA MUTU (@sandra01mutu) on


“ Titlul de Miss Romania a fost ceea ce mi-am dorit încă de mică. M-am simțit satisfăcută, fericită, a fost momentul când mi-am atins target-ul, era maximum ce puteam obține în România.

După ce am ieșit câștigătoare, la scurt timp am și încheiat orice legătură cu lumea modei, scopul mi-l atinsesem, pe mine oricum nu m-a fascinat vreodată podiumul”, a declarat Sandra, într-un interviu pentru mamapentrudoi.ro.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

♑️

A post shared by SANDRA MUTU (@sandra01mutu) on


Bănățeanca susține că Adrian Mutu este bărbatul perfect și că nu a avut cu nimeni o chimie la fel de mare ca și cu el.

“Eu sunt pasionată de viață, îmi place să simt că trăiesc. Timpul liber îl petrec cu Adi, poate sună ciudat, dar așa e, pur și simplu mă bucur de soțul meu, pe mine asta mă face fericită.

Ne putem distra foarte tare în doi sau putem pur și simplu să stam în pat și să ne uitam la un serial sau un film, depinde de moment”, a mai spus Sandra Mutu.

 

View this post on Instagram

 

Happy Anniversary, L❤️VE of my life! 5 years together, 3 years of marriage, partnership, commitment, love, a beautiful family together, we are so blessed! Cheers to us!🥂 #5 #loveyoualways

A post shared by SANDRA MUTU (@sandra01mutu) on

Adrian Mutu, 3 soții și 4 copii

”Briliantul” are în palmares multe femei frumoase, iar cu trei dintre acestea a făcut și copii. Prima soție, Alexandra, i-a dăruit un fiu, pe Mario. Cei doi locuiesc în Italia, țara în care fosta prezentatoare PRO MOTOR s-a stabilit după divorțul de Mutu.

Apoi a urmat Consuelo, o brunetă din Republica Dominicană, împreună cu care are 2 fete la fel de frumoase ca și mama lor. La fel ca și în cazul Alexandrei, cele două fetițe locuiesc cu mama lor, în Dominicană.

Sandra Bachici, a treia soție, și ultima, spune el, este cea care i-a mai dăruit un fiu. Pe Tiago. Pasionat de sport și fotbal, iar la 3 ani deja și-a făcut debutul pe terenul de fotbal.Micuțul pare foarte implicat și își dorește să devină un fotbalist chiar mai bun decât tatăl lui.

Mutu, cel mai bun marcator din istoria Naționalei României

Dacă pe plan amoros Mutu a dat gol după gol, ”briliantul” nu a fost mai prejos nici în fotbal, unde a făcut performanțe la nivelul lui Gică Hagi. Adrian Mutu a jucat pe postul de atacant sau extremă stânga. Este cel mai bun marcator din istoria naționalei României, cu 35 de goluri înscrise, record pe care îl împarte cu Gheorghe Hagi.

Mutu și-a început cariera la F.C. Argeș, însă a jucat pentru cele mai bune echipe de fotbal din lume, precum Inter Milano, Chelsea Londra, Juventos Torino, Fiorentina, dar și altele.

ADVERTISEMENT
Tags: