News

Ce spun enoriașii despre preotul din Iași prins în pat cu soția unui consătean: ”Problema e că s-a aflat”

Enoriașii din Scobâlțeni au reacționat față de scandalul uriaș izbucnit în localitatea lor, acolo unde preotul din parohie a fost prins în pat cu soția unui consătean.
26.07.2022 | 21:49
Ce spun enoriasii despre preotul din Iasi prins in pat cu sotia unui consatean Problema e ca sa aflat
Ce spun enoriașii despre preotul din Iași prins în pat cu amanta. Sursa foto: foaiadeiasi.ro
ADVERTISEMENT

Liniștea într-o micuță așezare în județul Iași a fost zdruncinată de un scandal amoros care îl are în prim-plan chiar pe preotul din parohie.

Enoriașii, despre preotul din Iași prins în pat cu soția unui consătean ”Ea e de vină” / ”Problema e că s-a aflat”

Preotul Bogdan Orzetic, în vârstă de 46 ani, care slujea în Parohia Scobâlțeni, a fost prins în pat cu amanta de 26 de ani. Femeia e căsătorită cu un fermier din Podu Iloaiei, în vârstă de 52 de ani.

ADVERTISEMENT

Gheorghe, bărbatul încornorat, a reacționat cu furie și sete de răzbunare după ce a aflat de cele petrecute pe la spatele său. Fermierul și-a bătut nevasta și s-a dus să-l șantajeze pe preot. În final, Gheorghe a rămas și înșelat, și arestat.

De trei zile, de când s-a aflat de scandal, biserica din Scobâlțeni este închisă. Enoriașii nu par deloc să-l învinuiască pe preot pentru gestul său de desfrânare, ba dimpotrivă.

ADVERTISEMENT

”Problema e că s-a aflat, asta e cea mai mare problemă, că dacă nu se afla, avea şi el un duhovnic, mărturisea, aşa … e ceva ruşinos şi pentru noi”, spune un localnic, conform ObservatorNews.

Alte persoane din localitate spun că femeia s-ar face vinovată de această întâmplare. ”Ea e de vină dacă … mă scuzaţi!”, crede un alt localnic.

ADVERTISEMENT

”Eu am lucrat vreo 21 de ani la biserică, în general se comporta frumos. Dar fiecare om are scăparea lui şi asta e”, spune un alt bărbat.

O femeie din Scobâlțeni dă de înțeles că preotul i-ar fi făcut și ei unele complimente nu tocmai ortodoxe.

ADVERTISEMENT

”Eu m-am dus într-o zi la muncă şi, fiind aşa cald, aveam o fustă cam scurtă să zic. Şi mi-a spus: Ioana, ce sexi eşti azi”, spune femeia.

Preotul din localitatea ieșeană nu mai are voie să slujească

Până la definitivarea acestui caz, părintele nu mai are voie să slujească.

”După ce se va vedea în ce măsură e sau nu vinovat, se va comunica o eventuală pedepsire a sa”, a spus Constantin Sturzu, preot Mitropolie, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT
Tags: