Life

Ce spun fanii Survivor România după ce CRBL a fost propus pentru eliminare: “E momentul să pleci acasă”

CRBL a fost propus, din nou, pentru eliminarea din competiția sportivă Survivor România. Internauții au reacționat imediat cum au aflat vestea de la Consiliu.
05.04.2022 | 07:35
Ce spun fanii Survivor Romania dupa ce CRBL a fost propus pentru eliminare E momentul sa pleci acasa
CRBL, propus din nou pentru plecarea de la Survivor România. Cum au reacționat fanii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fanii emisiunii de la Pro TV sunt de părere că Faimosul trebuie să plece acasă. Telespectatorii și-au exprimat părerea în mediul online, unde au lăsat foarte multe comentarii la adresa concurentului din Republica Dominicană.

CRBL, propus din nou pentru plecarea de la Survivor România. Cum au reacționat fanii

CRBL este unul dintre concurenții aleși cel mai des pentru plecarea de la Survivor România. Fostul câștigător de la Asia Express a fost votat într-un număr foarte mare de colegii care nu mai vor să facă echipă cu el.

ADVERTISEMENT

De aceeași părere sunt și fanii competiției moderate de Daniel Pavel, care abia așteaptă ca artistul să fie eliminat din reality show-ul de la Pro TV. Dovadă sunt chiar postările făcute de internauți pe social media.

„Du-te acasă și fii educat, ordonat și ce vrei tu…”, „Acasă CRBL. E momentul să ne lași, ești un dezordonat la suflet”, „Mare nesimțit, un nimeni”, „E momentul să pleci acasă”, „Acasă CRBL, lasă-ne, lasă-ne”, sunt câteva dintre mesajele fanilor de pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Majoritatea sunt convinși că Faimosul va fi scos din emisiunea Survivor România pentru că a devenit antipatic în ochii celorlalți, motiv pentru care a fost propus de eliminare de mai multe ori și chiar a ajuns în Exil.

De asemenea, fanii se așteaptă să fie eliminat din joc și pentru a echilibra balanțele dintre fete și băieți. Pe de altă parte, sunt persoane care cred că cea care va pleca acasă este Laura Giurcanu, tot din echipa Faimoșilor.

ADVERTISEMENT

Trei Faimoși, propuși spre eliminare. Cine pleacă de la Survivor România?

Laura Giurcanu, CRBL și TJ Miles sunt cei trei Faimoși de la Survivor România care au fost propuși spre eliminare. Frumoasa blondină a fost aleasă de echipă, în timp ce Elena Chiriac a decis să îl nominalizeze pe TJ Miles.

Fosta concurentă de la Ferma susține că TJ și-a schimbat radical atitudinea de când triburile s-au unificat. În plus, sportiva crede că acesta este foarte sfidător când vine vorba de întreaga echipă din jungla dominicană.

ADVERTISEMENT