News

Ce spune Adrian Năstase despre Diana Șoșoacă? ”Nu e o soluție să oferi mereu circ”

08.03.2021 | 12:13
Ce spune Adrian Nastase despre Diana Sosoaca Nu e o solutie sa oferi mereu circ
ADVERTISEMENT

Diana Șoșoacă a fost criticată de Adrian Năstase pentru comportamentul afișat.  „Sigur, circul nu durează foarte mult. Nu e o soluție să oferi mereu circ”, a mai spus fostul premier, referitor la senatoare. 

Nu este prima dată când Adrian Năstase vorbește despre Diana Șoșoacă. Fostul premier a răbufnit la adresa acesteia pentru ieșirile din ultima vreme.

ADVERTISEMENT

„Eu am un alt stil. Mi-e greu să accept stilul acesta în care argumentele sunt strigate. Îmi plac lucrurile mai așezate. (…) Am observat o involuție pe care nu pot decât să o deplâng (c.n. în cazul politicienilor)”, a spus Adrian Năstase la Antena3.

Adrian Năstase, despre Diana Șoșoacă: „Mi-e greu să accept stilul acesta în care argumentele sunt strigate”

Năstase susține că Diana Șoșoacă are succes la electoratul care era alături în trecut de Partidul România Mare, condus de Corneliu Vadim Tudor.

ADVERTISEMENT

„Nemulțumirii profunde ale unui segment din populație îi oferi fie soluții economico și sociale – gen impozitarea progresivă – sau îi oferi circ. Sigur, circul nu durează foarte mult. Nu e o soluție să oferi mereu circ”, a mai spus Adrian Năstase.

Nu este prima dată când Adrian Năstase discută despre Diana Șoșoacă. În februarie, fostul premier a declarat că senatoarea va cere să intre în Palatul Cotroceni.

ADVERTISEMENT

„Iohannis și-a dorit să aibă ‘parlamentul său’. Pentru că parlamentul cu PSD era rău. Acum îl are. Senatoarea Șoșoacă i-a oferit o mostră. În curând, în calitate de ‘înalt demnitar roman’, va suna la 112 și va cere să i se deschidă Palatul Cotroceni, după ce a cerut același lucru la Ministerul de Interne.

Bănuiesc că președinta Senatului, doamna Dragu, după ce s-a consultat cu mai multe ONG-uri cum să dărame zidul de la Palatul Parlamentului, va face consultări și pentru a dărâma zidul de la Palatul Cotroceni.

ADVERTISEMENT

În felul acesta, președintele se va putea întâlni mai ușor cu poporul”, a scris Adrian Năstase, pe blogul personal.

ADVERTISEMENT